Paletne obloge

Paletne obloge se koriste da se obloži paleta u prodajnom objektu kako bi izloženi proizvodi izgledali lepše, kao i enterijer. Međutim, paletne obloge se mogu pretvoriti u pravi POS displej ukoliko se upotrebi kreativnost i mašta. Upavo obloge za palate će nekada presuditi tokom kupovine i navesti kupca da odabere vaš proizvod. S obzirom da pločaste materijale možemo seći ravno i konturno i raditi direktnu digitalnu štampu na njima, u mogućnosti smo da zajedno sa vama kreiramo najoriginalnije obloge za palate u Srbiji.

Za izradu obloga koristimo akylight. To su kapilarni paneli od polipropilena. Ovaj materijal je izuzetno lagan i dugotrajan. Akilajt fantastično podnosi i niske i visoke temperature, pa se može koristiti i za unutrašnju i za spoljnu upotrebu. Najčešće se izrađuju kutije od akilajta, ambalaža, kao i štandovi za izložbe i sajmove. Može se seći ravno i u oblicima koji imaju konturne ivice. Takođe, radimo i bigovanje ovog materijala. Akylight je bele boje, što je vrlo važno za štampu. Na belim površinama print je izuzetnog kvaliteta i jasnoće. U pitanju je direktna digitalna štampa na paletnim oblogama. To je najsavremenija tehnika štampe i obezbeđuje visoki kvalitet. Takođe, pružamo mogućnost parcijalnog lakiranja mat ili sjajnim lakom, što će paletnim oblogama dati posebnu dozu stila i prefinjenosti.

U izradi paletnih obloga, dimenzije su najčešće 3000x2000mm. Međutim, uvek postoji mogućnost da sami formirate željene dimenzije obloga prema konkretnoj potrebi. Mi smo poznati kao preduzeće koje se zalaže za originalnost i koje sa posebnom radošću proizvodi unikatne i neobične proizvode. Stoga klijentima uvek jasno predočimo sve  naše tehničke mogućnosti i podstičemo ih da osmisle proizvod koji će njihov brend ojačati, a prodaju vinuti u nebesa. Naravno, mi smo tu da organizujemo proizvodnju i isporuku I to u najkraćem roku, po vrlo pristupačnim cenama. Budite slobodni da nas kontaktirate za sve dodatne informacije.

 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu