Sa ponosom  možemo reći da smo jedna od najpouzdanijih štamparija u Beogradu kada je u pitanju izrada karti i ulaznica. Do sada smo pripremali karte za različite tipove događaja, pa se u našem bogatom portfoliju nalaze karte za koncerte, karte za žurke, izložbe i druge događaje. Imali smo čast da sarađujemo sa pozorištima i štampamo karte za predstave. Svesni smo koliko je dizajn ulaznice važan jer predstavlja sam događaj, njegove izvođače i organizatore. Mnogi faktori su važni kada osoba odlučuje da li da poseti određeni događaj, ali izgled ulaznice treba da obećava vrhunski spektakl. Stoga se pored izrade ulaznica temeljno bavimo i dizajnom karti.

Kao što smo naveli, ulaznica treba da bude originalna i interesantna, pa smo se omogućili svojim klijentima da poruče ulaznice bilo kog oblika ili dimenzija. Savremena tehnologija kojom raspolažemo je u mogućnosti da seče papir ravno ili konturno u dimenzijama koje vi želite. Koristimo izuzetno kvalitetne vrste papira za izradu karti. Možete birati između kunstdruka od 130, 170 i 300 gr i specijalnih vrsta papira kao što su Dream Star Opal 285 gr i Dream Star Cristal 285 gr. Kvalitetan papir daje ulaznici elegantniji izgled i u boljem svetlu predstavlja manifestaciju. Štampa ulaznica se može uraditi jednostano ili obostrano u punom koloru. Postoji još jedna zanimljiva varijatna kod štampe ulaznica: to je kombinacija crno bele i kolor štampe. Sa jedne strane karte se radi štampa u punom koloru, a sa druge strane crno bela štampa. Kako bi se dodatno povećao kvalitet karti moguće je uraditi plastifikaciju uspomoć sjajne ili mat folije. Izrada karti zahteva određene dorade kao što su perforacija, numeracija i savijanje. Perforacija na kartama je bušenje rupica koje olakšavaju njihovo cepanje. Takođe karte se mogu bigovati, odnosno na njima se može utisnuti linija za savijanje. Postoji mogućnost izrade suvog žiga na ulaznicama koji daje prefinjen izgled.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Kundstdruk satin 130 grama
Kundstdruk satin 170 grama
Kundstdruk satin 300 grama
Stardream Opal 285 grama
Stardream Cristal 285 grama
Stardream Silver 285 grama
Dali Bianco 285 grama
Dali Candido 285 grama
Conqueror Silica Blue 250 gr
Kraftpak 244 grama
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARKAR0001
Dodaj u korpu