Alubond je vrlo lagan materijal ali izdržljiv i pogodan za različite upotrebe. Poznat je i kao alubond kompozitne ploče. To je sendvič panel gde je u sredini polietilensko jezgro a sa obe strane aluminijum. Ovaj sendvič materijal je odličan izolator pa se često koristi u građevinarstvu za fasade. Međutim, mi ih upotrebljavamo za izradu reklama, brendiranje poslovnog prostora i uređenje enterijera. Mogu se pronaći u različitim dimenzijama, debljinama i bojama. Mi smo odabrali tri vrlo atraktivne nijanse za marketinške i promotivne potrebe naših klijenata. U ponudi imamo alubond 3 mm u beloj, srebrnoj i zlatnoj boji. S obzirom da raspolažemo visokom tehnologijom za štampu i obradu materijala, možemo ponuditi izradu proizvoda od alubonda u obliku i dimenzijama koje vi odaberete. Takođe, vrstu brendiranja birate vi.

Ovaj aluminijumski materijal je pogodan za štampu, sečenje i gravuru. Na glatkoj aluminijumskoj površini svaki štampani otisak izgleda fantastično. Postiže se punoća boja i njihova dugotrajnost. Štampa na alubondu može biti urađene sa jedne ili sa obe strane ploče. U mogućnosti smo da uz štampu ponudimo specijalne efekte u vidu lakiranja određenih delova. Lak može biti mat ili sjajan, a to daje na prefinjenosti i atraktivnosti svih proizvoda od alubonda.  Svoja grafička rešenja možete kombinovati sa belom, zlatnom ili srebrnom bojom alubond panela, tako da se postigne najbolji marketinški efekat.

Kao što svi znamo, gravura na metalu izgleda savršeno. Ta vrsta brendiranja je vrlo otmena i elegantna, naročito na zlatnoj ili srebrnoj podlozi. Zahvaljući fantastičnoj CNC mašini možemo iseći alubond u obliku po vašoj želji. Naravno, tu podrazumevamo i ravno i konturno sečenje. Široke mogućnosti izrade su znak da ćemo sprovesti u delo bilo koju vašu ideju. Toliko je raznovrsna tehnologija koju koristimo da pokrivamo sve vrste obrade alubonda. Cene koje su izuzetno pristupačne i kratki rokovi izrade štamparija All In One  izdvajaju na tržištu Beograda, ali i Srbije.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
ALUBOND  - 3 mm SrebroALUBOND  - 3 mm Zlato
ALUBOND - 3 mm Beli
ALUBOND - 3 mm Srebro
ALUBOND - 3 mm Zlato
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTLUC0002
Dodaj u korpu