Katalog je jedan od najboljih načina da se sistematično i detaljno predstavi proizvodni asortiman. Ovaj reklamni materijal se koristi u svakoj delatnosti i fenomenalan je za prikazivanje proizvoda i svih informacija o njima. Ovim putem svi vaši klijenti imaju detaljan uvid u celokupunu ponudu i vrlo lako se može pronaći bilo koji podatak. Dizajn kataloga je veoma bitan jer treba na originalan i praktičan način posložiti sve fotografije i informacije i dati mu moderan i dopadljiv vizuelni identitet. Iz tog razloga mi sarađujemo sa vrhunskim stručnjacima iz oblasti dizajna koji svojim savetima i sugestijama mogu da vam pomognu pri osmišljavanju kataloga. Cilj je da zajedno dođemo do savršenog rešenja koje će vašu kompaniju predstaviti u najboljem svetlu.

Osim velike važnosti dizajna, veoma je bitna i sama izrada kataloga. Mi smo jedna od najpoznatijih štamparija u Beogradu za štampu kataloga. Naš proizvodni pogon je opremljen tehnologijom poslednje generacije i obezbeđuje vrhunski kvalitet štampe. Pored odličnih mašina, karakteriše nas i visoki kvalitet materijala koje koristimo. Za štampu kataloga odabrali smo papir različite gramature. Kada su u pitanju korice kataloga one mogu biti izrađene od papira težine od 130 gr do 350 gr u zavisnosti od vaših želja. Za listove kataloga koristimo papir gramature 130, 150 i 170 gr. Štampa kataloga se radi obostrano na svakom listu u punom koloru. Takođe, možemo uraditi plastifikaciju kataloga sjajnom ili mat folijom. Ona je odličan način da se kvalitet kataloga podigne na još viši nivo a njegov izgled postane eksluzivniji. Najtraženiji su katalozi A4 fromata, a pored njih izrađujemo i kataloge A3, C3 i C4 formata. Postoji nekoliko opcija kada je u pitanju povez kataloga. Ukoliko vaš katalog ima 64 i više strana povez može biti šiven u kombinaciji sa binderom ili samo binder. Spiralu stavljamo na katalozima koji imaju maksimalno do 300 strana. Ako  ste izabrali katalog koji nema veliki broj strana (ispod 64 strane) povez se može uraditi klamovanjem odnosno heftanjem. Pored svih navedenih karakteristika kataloga, cena je vrlo pristupačna.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARKAT0001
Dodaj u korpu