Nalepnice za flaše

Dobro piće čini pun ukus, lepa boja,  primamljiv miris, ali i privlačan izgled! Kreativno pakovanje će svakoga privući i naterati da obrati pažnju na određenu flašu. Svi proizvođači se trude da obezbede vrhunski kvalitet proizvoda, što naravno podržavamo. Međutim, ljudi su vizuelna bića, pa osim kvaliteta proizvoda, vole da vide etiketu na flaši dizajniranu sa ukusom i stilom. Neverovatno je kako svi mi kvalitet jedne etikete za rakiju automatski povezujemo sa kvalitetom tog proizvoda. Stoga se ovim stikerima za flaše treba baviti vrlo temeljno! Često su one sredstvo koje će vam podići prodaju i dovesti nove kupce. Isto tako one govore o vašem preduzeću i predstavljaju vaš brend, pa štampa nalepnica treba da bude vrhunska, a dizajn originalan!

Nalepnice za flaše se nalaze u proizvodnom asortimanu štamparije All In One vrlo dugo. Kroz bogato radno iskustvo dizajnirali smo i štampali etikete za vino, nalepnice za rakiju i pivo. Naravno, izrađivali smo i etikete za bezalkoholna pića kao što su etikete za vodu i sok. Ovaj proizvod se koristi i kao nalepnice za tegle i drugu staklenu ambalažu. Po zakonu svaki proizvod morati imati svoju etiketu i deklaraciju, te će nalepnice za flaše savršeno odgovarati. Njihov sadržaj i dizajn zavisi isključivo od vas. Naš dizajnerski tim vam može mnogo pomoći svojim inovativnim idejama i stručnim savetima.

Štampa nalepnica se radi na izuzetnoj PVC foliji koja je vrlo izdržljiva i vodootporna.  Koristimo različite vrste ovog materijala, pa možete birati između bele i providne folije koje mogu biti sjajne ili mat. U našoj ponudi su i peskirna, one way vision folija, zlatna i srebrna folija za nalepnice. U štampariji All In One nastaju najbolje nalepnice u Beogradu jer naša tehnika proizvodnje dozvoljava da nalepnice budu u bilo kom obliku, konturno iil ravno sečene. Štampa nalepnica se radi kao direktna digitalna štampa u punom koloru, pa možete poručiti izradu nalepnica na rolni ili nalepnice na tabaku. Obezbeđujemo savršen balans cene i kvaliteta.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTNAL0005
Dodaj u korpu