Najpopularnije među narukvicama su svakako silikonske narukvice. Poznate su i pod nazivom gumene narukvice jer su napravljene su od silikona čija struktura podseća na  gumu. Ovaj materijal im daje potpunu fleksibilnost i izdržljivost, a takođe su vodootporne, pa se koristiti u različite svrhe. Iz široke ponude narukvica u Beogradu, silikonske narukvice izdvaja izrazito dug vek trajanja. Materijal od koga su napravljene je vrlo teško pohabati ili oštetiti.

Silikonske narukvice se lako skidaju i stavljaju, što podrazumeva njihovu višekratnu upotrebu. Najčešće se poručuju kao narukvice za žurke ili narukvice za putovanja. Vrlo su originalan i dopadljiv način da se pokaže pripadnost određenoj grupi ili učestvovanje na nekoj manifestaciji. Ovaj reklamni materijal često viđamo na sajmovima, seminarima i konferencijama. Kompanije svojim klijentima rado poklanjaju silikonske narukvice sa natpisom ili logotipom. Kao poklon, silikonska narukvica će obradovati svaku osobu jer ne postoji ograničenje kada je u pitanju pol i godište. One mogu biti i muške narukvice i ženske narukvice.

Prodaja i izrada silikonskih narukvica u štampariji All In One podrazumeva širok izbor boja, pristupačne cene narukvica i kvalitetnu štampu u punom koloru. Naša ponuda je obuhvatila čak šest različitih nijansi silikonskih narukvica, pa možete birati između crvene, crne, bele, žute, plave i svetlo zelene. Brendiranje ovog promotivnog materijala se radi na vrhunskim mašinama, pa je i štampani otisak na narukvicama fantastičan. Štampa na narukvicama je u punom koloru što podrazumeva jarke boje i njihovu dugotrajnu postojanost. Visoka tehnologija za štampu pruža skoro neograničene mogućnosti našim klijentima kada je u pitanju stvaranje originalne narukvice. Takođe, naš stručni dizajnerski tim uvek zna kako da dođe do idealnog grafičkog rešenja. Stoga su originalne i kvalitetne narukvice, koje privlače pažnju na svakom koraku, neminovni rezultat stručnosti i tehničke opremljenosti. Prodaja silikonskih narukvica je moguća i kada su u pitanju naši klijenti koji nisu iz Beograda. Organizujemo dostavu reklamnog materijala širom Srbije.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Crvena
Žuta
Svetlo zelena
Plava
Crna
Bela
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu