Facebook foto ram

Facebook je nastao 2004. godine u studentskoj sobi Marka Zuckerberga na Harvardu. Danas skoro polovina ukupne svetske populacije ima svoj nalog na toj društvenoj mreži. Na znamo da li je Mark u tom trenutku znao da će polovina sveta koristiti platformu koju je napravio, ali znamo da se upravo to desilo.

Facebook je postao prisutan i nezamenljiv u svim sferama života. Osim same platfore, postali su popularni i Facebook foto ramovi. Koriste se za fotografisanje na gotovo svim tipovima događaja: promocije, žurke, putovanja, seminari, konferencije itd. Foto ram Facebook je simpatičan ljudima jer predstavlja način da se Facebook dovede u realni svet. Sve fotografije koje se naprave na događaju sa pomenutim ramom, kasnije završe na internetu, pa predstavljaju besplatnu reklamu ogromnih razmera.

 Izrada Facebook rama podrazumeva korišćenje foreksa. U pitanju je pločasti materijal dobijen penastom ekstruzijom. Izuzetno je lagan i upotrebljava se za izradu mnogih proizvoda, naročito reklamnog materijiala. Upravo je mala težina vrlo važna kod izrade Facebook rama za slikanje. On treba da bude potpuno mobilan i lagan. Preporučujemo da foreks bude beli jer je najbolji kao podloga za štampu, a najviše odgovara bojama koje Facebook koristi, pa ćete dobiti pravi, autentičan Facebook frame. Mi koristimo foreks panele različitih debljina – od 5 do 19mm. Prepustili smo vam da sami odaberete debljinu foreksa od koga se pravi ram. Što se dimenzija tiče, Facebook ram je dostupan u maloj veličini 400x600mm, srednjoj 600x900 i velikoj 900x1350mm. Takođe, možete sami formirati dimenzije po vašoj želji.

Na ramu od foreksa radimo direktnu digitalnu štampu u punom koloru. U pitanju je najsavremenija tehnika štampe koja će obezbediti kvalitetan print. Ram za slikanje će imati originalan izgled Facebooka. Logo na ramu se štampa prema vašim potrebama, kao i naziv vašeg brenda. Cena zavisi od dimenzija i odabranog materijala, ali vrlo lako je možete saznati uspomoć našeg online kalkulatora.

 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Foreks 6 mm beliForeks 8 mm beliForeks 10 mm beliForeks 15 mm beliForeks 19 mm beli
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu