Plastične narukvice

Plastične narukvice se izrađuju od troslojnog vinila, gde svaki sloj ima svoju ulogu u postizanju kvaliteta ovog reklamnog materijala. Udobnost, boja i dopadljiv izgled narukvice potiču od spoljnih slojeva, a izdržljivost, čvrstinu i trajnost daje srednji sloj. Dimenzije narukvice su 257x19 mm. Narukvica ima rupice i zakopčava se tako što kopču zatvorite na odgovarajućoj rupici. To znači da sami određujete veličinu i da je ovaj tip narukvica prilagođen svakoj osobi. Kada se narukvica jednom zatvori, nije moguće otvoriti kopču što predstavlja bezbednosnu meru i sperčava transfer narukvice od jedne osobe do druge. Osim pomenutog, mogu se preduzeti i dodatne mere sigurnosti koje podrazumevaju štampanje barkodova na narukvicama. Na ovaj način se sprečava svaki pokušaj falsifikovanja i korišćenja iste narukvice za više osoba.

Naša ponuda obuhvata plastične narukvice od vinila u crvenoj, plavoj, crnoj, narandžastoj i drugim bojama. Ostavljamo vam mogućnost da sami odaberete boju koja najbolje predstavlja vaš brend i motiv za štampu, koju ćemo izraditi koristeći mašine poslednje generacije. Brendiranje plastičnih narukvica se radi metodom direktne digitalne štampe u punom koloru koja daje fantastičan štampani otisak. Garantujemo kvalitet narukvica sa logotipom i drugim štampanim motivima. Još jedan važan element pri odabiru ovog reklamnog materijala je svakako cena. Mi se trudimo da svojim klijentima obezbedimo najbolji odnos kvaliteta i cena narukvica u Beogradu.

Primena identifikacionih narukvica je vrlo široka i raznovrsna. Najčešće naši klijenti biraju plastične narukvice za žurke, festivale i koncerte. Takođe, u turizmu se često koriste narukvice za putovanja, hotele i odmarališta. Univerziteti, škole i vrtići biraju ovaj tip narukvica kako bi izdvojili svoje učenike na ekskurzijama. Kroz dugogodišnje iskustvo primetili smo da su vrlo tražene plastične narukvice za akva parkove, fitness centre i sportske klubove. Bilo koja organizacija može koristi narukvice kao način obeležavanja svojih zaposlenih, korisnika i klijenata. Ovaj proizvod je vrlo zanimljiv i mališanima, zbog jarkih boja i zanimljivog dizajna neretko se koriste kao narukvice za decu.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Plava
Crna
Crvena
Svetlo zelena
Oranž
Roze
Siva
Zlatna
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu