Plastične narukvice

Plastične narukvice se izrađuju od troslojnog vinila, gde svaki sloj ima svoju ulogu u postizanju kvaliteta ovog reklamnog materijala. Udobnost, boja i dopadljiv izgled narukvice potiču od spoljnih slojeva, a izdržljivost, čvrstinu i trajnost daje srednji sloj. Dimenzije narukvice su 257x19 mm. Narukvica ima rupice i zakopčava se tako što kopču zatvorite na odgovarajućoj rupici. To znači da sami određujete veličinu i da je ovaj tip narukvica prilagođen svakoj osobi. Kada se narukvica jednom zatvori, nije moguće otvoriti kopču što predstavlja bezbednosnu meru i sperčava transfer narukvice od jedne osobe do druge. Osim pomenutog, mogu se preduzeti i dodatne mere sigurnosti koje podrazumevaju štampanje barkodova na narukvicama. Na ovaj način se sprečava svaki pokušaj falsifikovanja i korišćenja iste narukvice za više osoba.

Naša ponuda obuhvata plastične narukvice od vinila u crvenoj, plavoj, crnoj, narandžastoj i drugim bojama. Ostavljamo vam mogućnost da sami odaberete boju koja najbolje predstavlja vaš brend i motiv za štampu, koju ćemo izraditi koristeći mašine poslednje generacije. Brendiranje plastičnih narukvica se radi metodom direktne digitalne štampe u punom koloru koja daje fantastičan štampani otisak. Garantujemo kvalitet narukvica sa logotipom i drugim štampanim motivima. Još jedan važan element pri odabiru ovog reklamnog materijala je svakako cena. Mi se trudimo da svojim klijentima obezbedimo najbolji odnos kvaliteta i cena narukvica u Beogradu.

Primena identifikacionih narukvica je vrlo široka i raznovrsna. Najčešće naši klijenti biraju plastične narukvice za žurke, festivale i koncerte. Takođe, u turizmu se često koriste narukvice za putovanja, hotele i odmarališta. Univerziteti, škole i vrtići biraju ovaj tip narukvica kako bi izdvojili svoje učenike na ekskurzijama. Kroz dugogodišnje iskustvo primetili smo da su vrlo tražene plastične narukvice za akva parkove, fitness centre i sportske klubove. Bilo koja organizacija može koristi narukvice kao način obeležavanja svojih zaposlenih, korisnika i klijenata. Ovaj proizvod je vrlo zanimljiv i mališanima, zbog jarkih boja i zanimljivog dizajna neretko se koriste kao narukvice za decu.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Plava
Crna
Crvena
Svetlo zelena
Oranž
Roze
Siva
Zlatna
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu