Obostrani henger

Reč henger smo preuzeli iz engleskoj jezika. Koren ove reči je glagol hang, koji znači visiti. S obzirom da smo mnogo puta videli hengere kako vise sa plafona u marketima i šoping centrima, nije bilo teško pogoditi značenje reči. Ponekad se koristi “srpsko ime” ovog POS reklamnog materijala, a to je plafonska visilica. Možemo ih zvati kako god, ali najbitinije je da ih dizajniramo originalno i napravimo kvalitetno, kako bi oni ispunili svoju funkciju i na najbolji način promovisali proizvode i usluge. 

Kod obostranih hengera se reklamni prostor koristi maksimalno. Što znači da su obe strane hengera prekrivene kvalitetnim printom koji će vrlo efikasno prikupljati poglede kupaca. Kod hengera štampa je direktna digitalna u punom koloru. Boje ostaju intenzivne vrlo dugo. Kao za sve POS materijle, i za hengere možemo reći da podstiču kupovinu na pravom mestu i u pravo vreme. Oni su vrlo ekonomično rešenje da se  promoviše novi proizvod ili najavi sezonska rasprodaja.

Hengeri sa štampom se izrađuju od akilajta debljine 2.9mm. Ovaj materijal je saćaste strukture i proizvodi se od polipropilena. U pitanju je vodootporan materijal koji je takođe rezistentan na UV zračenje i druge klimatske faktore.  Pomenute osobine ga svrstavaju u red materijala za spoljnu upotrebu. Stoga, hengeri od akilajta se mogu koristiti i unutra i napolju. Najčešće hengeri vise sa plafona u zatvorenom prostoru, ali oni takođe mogu biti montirani na stubovima i metalnim konstrukcijama napolju.

Standardni formati obostranih hengera su A1, A2 i A3, ali izrađujemo ih i u nestandardnim veličinama koje su vama potrebne. Štampa hengera, izrada i njihovo dizajniranje su u potpunosti prilagođeni vašim idejama i potrebama. Naš tim stručnjaka će uvek rado saslušati vaše ideje i predložiti najbolje rešenje. Cilj je da zajedno dođemo do reklamnih i štampanih proizvoda koji će jačati vaš brend i kontinuelno povećavati udeo na tržištu. Uspeh svojih klijenata smatramo svojim uspehom.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu