Jedna izreka kaže: „Vremenom se ne može rukovoditi, možemo samo rukovoditi sobom u vremenu.“ Mi smatramo da je to sasvim dovoljno. Svako ko nauči da na pravi način raspolaže svojim vremenom postaje njegov gospodar, a ne sluga. Ipak, za to nam je potrebna disciplina, malo smisla za planiranje, sat i kalendar. Što se nas tiče, mi vam možemo obezbediti ovo poslednje. Planiranje bez kalendara nije moguće. Ovaj predmet nam pomaže da se ne izgubimo u vremenu, da držimo korak sa životom i svoje obaveze ispunjavamo u dogovorenim rokovima. Iz tog razloga ih koristimo svakoga dana. Pored toga, oni imaju veliki reklamni potencijal. Kalendari spadaju u dugotrajni reklamni materijal jer ih pojedinac koristi minimum godinu dana. Velike kompanije obavezno naručuju izradu kalendara pred Novu godinu u svrhu promotivnih aktivnosti i zarad odličnih rezultata u godini koja predstoji.

Naša štamparija proizvodi kalendare u različitim oblicima, pa se može naći za svačiji ukus po nešto. Kreirali smo bogatu ponudu za ovaj proizvod i u nju uvrstili male kalendare u obliku kartica, poster kalendare, stone i zidne kalendare. Kada su u pitanju poster kalendari, mi ih izrađujemo u formatima A3++, A2, A1 i A0. Pored standardnih formata, izrada kalendara je moguća i u drugim dimenzijama po vašoj želji. Za njihovu izradu odabrali smo kunstdruk od 300 gr, koji je odličan kao podloga za štampu i dovoljno čvrst da obezbedi kalendaru dugi vek trajanja. Poster kalendari su jednolisni i na njima se radi jednostrana štampa. Mi za izradu i štampu kalendara koristimo najsavremenije mašine. Otisak koji se izradi na njima je u punom koloru sa jarkim i postojanim nijansama. Kako bi se dodatno povećao kvalitet ovog proizvoda, stavlja se kartonsko ojačanje na zadnjem delu kalendara. Ova dorada doprinosi dugotrajnosti samog proizvoda. Cene poster kalendara u našoj štampariji su vrlo pristupačne, a njihov kvalitet vrhunski.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Kundstdruk satin 300 grama
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIKAL0002
Dodaj u korpu