Sertifikati se uglavnom izdaju polaznicima kurseva, škola, obuka, konferencija, prezentacija i sličnih manifestacija. Često izrađemo sertifikate za škole stranih jezika, pa su u našem portfoliju mnogi fantastični sertifikati za engleski jezik i sertifikati za nemački jezik. Takođe, izrađivali smo mnoštvo sertifikata koji potvrđuju da je pojedinac dostigao određeni stepen stručnosti u radu. S obzirom da direktno predstavljaju instituciju koja ih izdaje, dizajn i kvalitet izrade sertifikata su krucijalni.

Stoga, mi u štampariji za sertifikate imamo poseban pristup u smislu kvaliteta štampe sertifikata i dizajna. Štampanje sertifikata vrši se na kunstdruk papiru od 350 gr. Pored pomenutog materijala, odabrali smo i mnoge specijalne vrste papira za sertifikate. U našoj ponudi možete pronaći sledeće vrste papira: Star Dream Opal, Star Dream Cristal, Dali Bianco i mnoge druge. Zahvaljujući bogatoj ponudi materijala za izradu, smatramo da će svaki klijent moći da kreira sertifikat kakav želi i prikaže svoju organizaciju u pravom svetlu. Ljudi nesvesno povezuju izgled sertikata i njegov kvalitet sa kvalitetom stečenih znanja, pa je kod nas izrada sertifikata na viskom nivou. Štampanje sertifikata podrazumeva štampu u punom koloru koja može biti urađena jednostrano ili obostrano. Osim toga, postoji mogućnost da se sertifikat sa jedne strane izradi tehnikom crno bele štampe, a sa druge u punom koloru. Za ovaj proizvod smo uvrstili i dorade u svoju ponudu kao što su personalizacija i uramljivanje. Personalizacija je savršena ukoliko su u pitanju sertifikati sa kursa ili konferencije gde svaki polaznik dobija svoj lični sertifikat. Takođe, uramljivanje daje fantastičan izgled koji odiše ozbiljnošću i profesionalnošću, pritom štiti sertifikat od delovanja spoljnih uticaja. Uramljivanje je odično jer podrazumeva da će sertifikat biti izložen na vidnom mestu, a to je dodatna reklama za vas. U tom slučaju, sertifikat će vam dovesti nove polaznike. Cene sertifikata izrađenih kod nas su veoma povoljne, a vreme njihove izrade kratko.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Kundstdruk satin 350 grama
Stardream Opal 285 grama
Stardream Cristal 285 grama
Stardream Silver 285 grama
Dali Bianco 285 grama
Dali Candido 285 grama
Conqueror Silica Blue 250 gr
Kraftpak 244 grama
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFISER0001
Dodaj u korpu