Ukoliko često putujete kako biste držali prezentacije o svojoj firmi ili učestovali na sajmovima u drugim gradovima, svesni ste koliko je važno da reklamni materijal koji nosite sa sobom bude praktičan i lagan. Naravno da je potrebno imati reklamu sa nazivom i logotipom svoje kompanije dok pričate o njoj. Ona će vizuelno obogatiti prezentaciju i poslužiće za brendiranje sajamskog ili izložbenog prostor. Međutim, za pomenutu svrhu je važno pronaći reklamu koja je jednostavna, praktična ali učinkovita!

Već godinama se bavimo proizvodnjom reklamnog materijala, te smo potpuno upoznati sa svim vrstama reklama i rezultatima koje donose. Za pomenutu namenu, klijentima od srca preporučujemo roll up banere. Njihova konstrukcija i mehanizam staju u torbu, koju možete nositi ručno. Roll up baneri se sastoje iz aluminijumskog postolja u kome se nalazi mehanizam sa urolanim baner platnom na kome se štampa reklama. Postolje ima dve nožice koje obezbeđuju stabilnost banera. Dobićete šest malih aluminijumskih cevi. Potrebno je da sklopite tri male cevi u jednu veliku cev, a druge tri u drugu veliku cev. Montirate ih na postolje i konstrukcija je spremena za izvlačenje baner platna. U jednom potezu ćete izvući ceradno platno sa štampanom reklamom i uspomoć kukica zakačiti na aluminijumske cevi. Rolo baner je speman da ponosno predstavlja vaš logotip, proizvode i boje vaše firme.

Najčešće se upotrebjavaju kao roll up baner za sajam, prezentacije, konferencije i izložbe. Seminari su takođe propraćeni brendiranjem prostora u kome se održavaju, a rolo baneri su neizostavni deo toga.  Koriste se i za druge poslovne događaje kao što je dolazak važnog partnera u firmu, poslovne proslove ili otvaranje novog pogona. Odlični su i kao indoor reklama i kao outdoor reklama. Kada se ne koriste za reklamiranje na manifestacijama, baneri savršeno brendiraju lokal, prodajno mesto ili poslovni prostor. Mogu stajati u izlogu ili na ulazu u firmu.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:EXPROL0003
Dodaj u korpu