Bedževi u oblicima su posebna vrsta bedževa za kreativne ljude koji se ne uklapaju u kalupe. Ukoliko ste jedan od takvih i želite ono što baš nigde nema, evo prilike da to i dobijete. 
Možete odabrati bilo koji oblik bedža i dimenzije, a naša štamparija će ih izraditi od foreksa i drugih pločastih materijala. Materijali su bele boje pa štampa na bedževima izgleda savršeno, boje su pune i intenzivne. Lagani su i jednostavno se oblikuju na način koji vi odaberete. Naše kolege dizajneri će vam rado izneti svoje sugestije i proći sa vama put od ideje do same izrade. Očekujte najrazličitije predloge za oblik, dimenzije i boje bedževa. Kada je savršen bedž osmišljen, pomenuti materijali se sa punom preciznošću obrađuju u mašinama i dobijaju se savršeni oblici. Ovakvi bedževi se kače uz pomoć magneta ili se direktno zalepe na garderobu. 
Bedževi u oblicima su veoma popularni u promotivnim aktivnostima velikih kompanija. Često se prave u obliku logotipa, samim tim oni dobijaju prepoznatljiv izgled. Pored logotipa bedž može biti u obliku koji je karakterističan za delatnost preduzeća. Marketing menadžeri obožavaju da ih koriste u ove svrhe jer pružaju mogućnost  kompaniji da se izdvoji na tržištu. Još jedna karakteristika koja preporučuje  ovu vrstu bedževa je niska cena.
Pored poslovnih namena, često se koriste bedževi za svadbe jer pružaju mogućnost mladencima da sami odaberu oblik i dizajn koji žele. Takođe, buduće mlade se često odlučuju za bedževe za devojačko veče. Deca rado nose dečije bedževe u vrtiću, na priredbama i rođendanima. 
Naš bedž studio je lider na teritoriji Beograda u ovoj delatnosti. Veoma uspešno sarađujemo i sa klijentima iz drugih gradova, pa postoji mogućnost poručivanja naših bedževa u Novom Sadu ili Nišu. Pustite mašti na volju! Mi ćemo sa zadovoljstvom iskoristiti savremenu opremu i angažovati stručnjake da ispunimo vaše želje i stvorimo najoriginalnije bedževe u Srbiji. 

 

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARBED0001
Dodaj u korpu