Metalne Konstrukcije

Standardni sajamski štandovi su najčešće izrađeni od metala. Naravno, veoma su izdržljivi i stabilni. Mi, kao štamparija iz Beograda, radimo najkvalitetnije brendiranje sajamskih pultova. Bilo da je u pitanju vaša konstrukcija koju ćete nam dostaviti ili konstrukcija koju ćemo mi obezbediti, to je zasigurno najjači izložbeni štand koji možete da obezbediti za svoju firmu. Izrađuju se od aluminijuma ili gvožđa. Brendiraje metalne sajamske konstrukcije se radi PVC nalepnicama sa štampom. Koristimo kvalitetnu samolepljivu PVC foliju na kojoj se radi štampa u punom koloru. Folija je dostupna u beloj i u providnoj varijanti sa mat ili sjajnom površinom. U mogućnosti smo da sečemo foliju u bilo kom obliku koji je potreban, kako bi se postigao idealan izgled sajamskog pulta. Možemo ponuditi izuzetnu štampu reklama velikih formata, što podrazumeva vanserijski kvalitet štampanih folija za brendiranje štanda. Mi ćemo montirati tj. aplicirati odštampane folije na metalnoj konstrukciji. Osim dizajna i štampe folija veoma je važna profesionalna montaža kako bi one dugo bile postojane i valjano fiksirane na metalu.

Reklamne folije su izuzetno popularan način brendiranja jer pružaju mogućnost da se uradi reklama na konstrukcijama i predmetima gde je veoma teško uraditi direktnu štampu. Ukoliko su u pitanju nepristupačna mesta, štampane PVC folije su jedini način da se brendiranje na promo štandovima uradi kvalitetno i efektno. S obzirom da su metalne sajamske konstrukcije tipske, kod ovih štandova se originalnost i jedinstvenost postiže kreativnim dizajnom tj. pripremom za štampu i vrhunskom štampom. Ovaj zahtevan deo posla možete uraditi sami ili unajmiti naše grafičke dizajnere da urade umesto vas. Reklamni sajamski štandovi uglavnom sadrže logotip preduzeća. obleženi su bojama i fontom koji je direktna asocijacija na vaš biznis. Takođe, važne informacije treba naglasiti i učiniti ih lako vidljivim, npr broj telefona ili web sajt. Kod metalnog štanda za sajam cena se precizno može odrediti tek kada budemo napravili sveobuhvatan projekat za izradu I brendiranje sajamskog pulta.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:EXPSTA0005

Kakav dizajn želiš?