Eva Pena

Eva pena je vrlo lagan, sunđerasti materijal jarkih boja. To je polietilenski pločasti materijal čiju strukturu čine male zatvorene ćelije. S obzirom da je eva pena mekana, fleksibilna i elastična, preminjuje se u građevinarstvu, ribarstvu i naravno marketingu. Ovaj materijal je fantastičan izolator koji ne provodi struju. Karakteriše je termalana i mehanička otpornost. Takođe, eva pena je  otporna na UV zračenje i delovanje drugih spoljnih faktora. U štampariji All In One iz Beograda, ovi penasti paneli se koriste za pravljenje originalnog reklamnog materijala. Naročito su popularni privesci od eva pene, antistres loptice i podmetači. Svi naši proizvodi su dostupni na teritoriji cele Srbije. Organizujemo isporuku eva pene u Subotici, Novom Sadu, Nišu i drugim gradovima.

Ovaj materijal se već dugo nalazi u našem proizvodnom asortimanu. Omiljen je među kupcima zbog praktičnosti, male težine i odličnih rezultata u promotivnim aktivnostima. Mi  volimo eva penu zbog lakoće obrade, sečenja i štampe. U ponudi imamo panele eva pene 10 mm. Možete birati između osam različitih nijansi (plava, crvena, narandžasta, ljubičasta itd). Širok izbor boja omogućava da se odlično uklopi podloga i grafičko rešenje za štampu ili gravuru. Na eva peni štampanje i graviranje se može uraditi jednostrano ili obostrano.  Eva pena je posebno zanimljiva zbog sečenja u različitim oblicima. Uglavnom dobijamo porudžbine da isečemo rekalme od eva pene u obliku logotipa ili priveske u obliku karakterističnih proizvoda i simbola. Ovakve reklame vrlo lako privlače pažnju zbog intenzivnih nijansi i interesantnih oblika. S obzirom da je ovaj penasti materijal vrlo izdržljiv, svi reklamni materijali napravljeni od njega traju jako dugo. Mogu se koristiti unutra ili napolju, s obzirom da je eva pena vodootporna.

Uz sve fantastične karakteristike ovog materijala, moramo naglasiti da ima vrlo pristupačne cene. Eva pena je ekonomičan izbor za svaku firmu i fantastično rešenje za reklamiranje. Ogromne su mogućnosti njene obrade i brendiranja, a rezultati koje donosi su fantastični.  

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Dozvoljena granica širine, min: mak: 500
Dozvoljena granica visine, min: mak: 400
Eva pena 10 mm - PLAVAEva pena 10 mm - ZUTAEva pena 10 mm - CRVENAEva pena 10 mm - ZELENAEva pena 10 mm - NARANDZASTAEva pena 10 mm - CRNAEva pena 10 mm - LJUBICASTA
Eva pena 10 mm - BELA
Eva pena 10 mm - PLAVA
Eva pena 10 mm - ZUTA
Eva pena 10 mm - CRVENA
Eva pena 10 mm - ZELENA
Eva pena 10 mm - NARANDZASTA
Eva pena 10 mm - CRNA
Eva pena 10 mm - LJUBICASTA
Cena trenutno nije dostupna, uskoro će biti ažurirana.
Dodaj u korpu