Kartoni & Mikroval

Karton nam je svima dobro poznat materijal, s obzirom da ga srećemo svuda. Najčešće se koristi kao ambalaža za proizvode iz različitih grana. U zavisnosti od debljine i upotrebe, razlikujemo nekoliko vrsta kartona.

Počećemo od hromokartona gramature 400 gr. On je belo-sive boje i karakteriše ga izuzetna fleksibilnost. Može se obrađivati na različite načine, što podrazumeva štampu na kartonu i njegovo sečenje u željenom obliku. Najčešće se bira za pakovanje hrane i drugih proizvoda koji nisu preterano teški. Od ove vrste kartona se mogu izraditi kartonske kutije za picu, kutije za kolače itd.

Mikroval je poznat i kao troslojni karton zbog svoje strukture. Ako pogledate presek uočićete tri sloja, gde je srednji sloj valovit ili talasast. Dostupan je u braon i beloj boji. Korišćenje ovog kartona se preporučuje kao ambalaža za proizvode malo veće težine.

Lepenka se razlikuje od drugih vrsta kartona po načinu pravljenja. Ona nastaje presovanjem kartona i vrlo je čvrsta. U našoj ponudi možete pronaći sivu lepenku 3 mm. Upotrebljava se kod izuzetno kvalitetnih reklamnih kutija. Raznovrsne su mogućnosti obrade lepenke, pa se dobija vrlo ekskluzivno pakovanje.

U ponudi imamo i kunstdruk papir od 350 gr. Ova vrsta papira je poznata kao premazani papir i fantastična je kao podloga za štampu u punom koloru. Boje izgledaju vrlo živo, te je kunstdruk idealan za izradu stilizovanih i ekskluzivnih pakovanja.

Karton od 750 gr je najdeblji i najizdržljiviji od svih vrsta kartona koje imamo u ponudi.

Štamparija All In One iz Beograda radi sečenje kartona, njegovu obradu i štampu na kartonu. Naši klijenti koriste raznovrsne mogućnosti koje nudimo da dobiju originalne kartonske kutije za svoje proizvode. Izrađujemo kutije za vino i rakiju, kutije za satove, kutije za poklone i mnoge druge u zavisnosti od vaših potreba. Kod nas izrada kutija podrazumeva  pristupačne cene i sveobuhvatne tehničke mogućnosti.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Mikroval troslojni natronHromokarton 400 gramaKundzruk 350 gramaLepenka 3mmKarton 750 grama
Mikroval troslojni beli
Mikroval troslojni natron
Hromokarton 400 grama
Kundzruk 350 grama
Lepenka 3mm
Karton 750 grama
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTLUC0004
Dodaj u korpu