Flat Konstrukcije

Prvo preduzeće za organizovanje sajma i izložbi u Beogradu je osnovano 1923. godine. Glavni grad tadašnje Kraljevine je dobio sajmski i izložbeni prostor na novobeogradskoj obali reke Save, tj. mestu koje danas znamo pod nazivom „Staro sajmište“. Prvi sajam je bio održan 1937. godine kao Jesenji sajam. Nakon njega u Beogradu se održao sajam živinarstva, automobila, itd. Nastavile su da se nižu izložbe koje su imale posetilica više nego što je u to vreme prestonica imala stanovnika. Pre skoro jednog veka, ljudi su apsolutno bili svesni koliku vrednost ima sajam i za izlagače i za kupce. Danas se ovakva praksa prezentovanja proizvoda nastavila i dodatno razvila zahvaljujući tehnologiji kojom  raspolažemo. Sajamski štandovi danas se umnogome razlikuju od prvih izložbenih štandova. Tome su doprinele kompanije kao što je štamparija All In One iz Beograda, koja koristi najkvalitetnije mašine za obradu pločastih materijala i za brendiranje. Korišćenjem potrebne opreme za izradu sajamskih štandova, kao i primenom stručnog znanja i iskustva, proizvodimo i prodajemo najoriginalnije izložbene konstrukcije u Srbiji.

Ovaj reklamni materijal se izrađuje po meri  i želji klijenta. Kod nas ne postoje tipske sajamske reklame, jer čvrsto verujemo da su originalnost i jedinstvenost posebno važni u reklamiranju proizvoda i usluga. Stoga, slobodni ste da sami osmislite sajamski štand po želji i da nas kontaktirate da zejedno napravimo projekat i sprovedemo ga u delo u najkraćem roku.

Flat sajamski štand veoma podseća na enterijer doma. Odabirom ovog promotivnog štanda ostavlja se utisak topline i gostoprimstva. Šalje se poruka klijentima da su dobrodošli da se bolje upoznaju sa vašim biznisom. Ova sajamska postavka će sadržati nameštaj koji vi odaberete, bilo da vam je potreban sto, stolice ili nameštaj druge vrste. Za Flat sajamski štand cenu vam možemo reći nakon što zajedno napravimo detaljan projekat sa svim željenim elementima reklamnog štanda.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:EXPSTA0003

Kakav dizajn želiš?