Ova priča, kao i sve dobre priče, počinje sa „bilo jednom davno“. Samo što ćemo joj mi dati tačnu lokaciju i vreme. Sve je počelo u 15. veku u Nemačkoj, tačnije u Majncu. Jedan čovek je otišao kod svog rođaka da pozajmi novac kako bi pokrenuo svoj biznis. Rođak je bio fin i velikodušan, pa mu je pozajmio. Onda je isti taj čovek otišao kod svog advokata da pozajmi novac za isti taj biznis. Možemo zaključiti da je jako verovao u svoju ideju i uložio i svoje i tuđe da bi je ostvario. Da li je uspelo? Reći ćemo vam da je njegovo ime bilo Johan Gutemberg, a njegov „biznis“ prva štamparska mašina u Evropi.  Od tada do danas prošlo je više od šest vekova. Prošli smo put od Gutembergovih pokretnih slova do digitalne štampe.Ova delatnost se jako razvijala i rasla kroz vreme. To je nekako i logično jer štampanje obezbeđuje knjige, knjige obezbeđuju obrazovane ljude, a obrazovani ljudi stvaju bolji svet.

Mi, kao štamparija, imamo svoj udeo u stvaranju boljeg i pametnijeg sveta. Opremili smo se mašinama najsavremenije generacije kako bismo obezbedili kvalitetnu štampu knjiga, štampu flajera, memoranduma, letaka i još mnogo čega. Crno bela štampa se radi na papiru od 80 grama. Moguće je izrada štampe u formatima A4, A3 i A5. Ona može biti jednostrana ili obostrana u zavisnosti od vaše želje. Kada je u pitanju štampa, Srbija ima veoma široko tržište. Možemo slobodno reći da smo se izdvojili kao lider među štamparijama u Beogradu. Cena crno bele štampe i njen kvalitet nas preporučuju kao pouzdanog partnera. Zadovoljni klijenti, savremene mašine i stručni zaposleni su razlog našeg dugogodišnjeg uspešnog poslovanja. Sa željom da nastavimo razvoj ove delatnosti i sklopimo još mnogo upešnih partnerstava, pozivamo vas na saradnju i garantujemo vrhunski kvalitet štampe.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
(Min:0, Maks:100000)
(Min:0, Maks:100000)
(Min:0, Maks:100000)
(Min:0, Maks:100000)
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFICRN0001
Dodaj u korpu