Promo Konstrukcije

Promo konstrukcija za sajam podrazumeva mix najtraženijih reklamnih proizvoda za izložbe i prezentacije. Ova sajamska konstrukcija se sastoji od backboard-a, dva roll-up banera i pop up promo pulta. Budući da je naš proizvodni asrotiman veoma bogat, od svih pomenutih reklama imamo nekoliko modela i veličina. Nismo precizirali cenu za ovaj sajamski štand, jer smo ostavili vama da odaberete dimenzije i modele press wall-a, reklamnog banera i promotivnog štanda. Cenu ćemo obračunati u zavisnosti od vaših potreba i izbora.

Izložbeni štand Promo je idealan u situacijama kada vam je ekspresno potreban sajamski štand, a nemate mnogo vremena na raspolaganju za konstruisanje i izradu sajamske konstrukcije. Promo sajamski štand se stvara kombinovanjem najefektnijih reklama za prezentacije, konferencije i izložbe. Štamparija All In One u svakom trenutnku ima raspoložive reklame velikog formata koje spremno čekaju da budu isprintane. Od svih reklamnih postavki za sajam, Promo ima najkraće vreme izrade. Banere, promo pult i press wall, koje naručite kao delove sajamskog štanda, u budućnosti možete koristiti i odvojeno. Rolo baneri su fantastični za brendiranje prodajnog mesta ili poslovnog prostora, kao i za prezentacije, poslovna predavanja, seminare itd. Press wall je poznat kao zid za slikanje na manifestacijama koje organizuje kompanija. Takođe, upotrebljava se kao fantastična pozadina tokom predavanja i konferencija. Reklamni pult je neizostavni deo svake prezentacije i promocije. Sve pomenute reklame se brendiranju digitalnom štampom u punom koloru na štamparskim mašinama najpoznatijih svetskih proizvođača. Možemo garantovati dugotrajnost i postojanost štampanog otiska. Reklame su napravljene od kvalitetnog materijala, imaju aluminijumsku konstrukciju koja se ekspresno montira.

Ako imate bilo kakva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte na način koji vam najviše odgovara. U našem portfoliju su mnogi promotivni štandovi i reklamne konstrukcije koje su doneli fantastične rezultate našim poslovnim partnerima. Smatramo sebe vrlo stručnim u ovoj oblasti, te možemo i za vašu firmu obezbediti štand koji će vas učiniti još poznatijim i uspešnijim. Radujemo se novi izazovima i svakoj budućoj saradnji.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:EXPSTA0006

Kakav dizajn želiš?