Korporativna kultura u 21. veku nalaže da zaposleni moraju uvek nositi svoje ID kartice. Naročito kada su u pitanju velike kompanije sa ogromnim brojem radnika, kartice su potrebne kako bi oni bili identifikovani na ulazu. Na taj način se čuva bezbednost svih zaposlenih, ali i imovine firme i poverljivih informacija. Takođe, identifikacijske kartice ćete primetiti kod zaposlenih u trgovinskim lancima, posebno kod kasira koji su zaduženi za veliku količinu novca. U bolnicama lekari i sestre na isti način nose svoje identifikacione dokumente. Osim što oni pomažu klijentima i korisnicima usluga da razviju jače poverenje u kompaniju, korišćenje ID programa će graditi profesionalan imidž određene organizacije. Bankari, brokeri i agenti nekretnina su primetili bitnu razliku pri sklapanju poslovnih dogovora sa klijentima ukoliko su im podaci istaknuti na vidnom mestu. Klijenti imaju utisak da vas poznaju, pa se tako i ponašaju, otvorenije i više prijateljski.

Mi, kao štamparija iz Beograda, koja se bavi ovom delatnošću jako dugo, svesni smo da nije uvek lako odabrati opremu za identifikacione kartice. Treba obratiti pažnju kako želite da se ID kartice nose. Da li će vam smetati tokom rada ako budu okačene oko vrata ili ipak više preferirate taj način?!

Jedan od najlakših načina nošenja kartica je uspomoć Ident XL držača za kartice. On je poznat po svom magnetnom kačenju koje dovoljno jako da se neće pomeriti u toku rada, a opet toliko jednostavno za kačenje i skidanje. Nema vidljivih tragova na tkanini nakon nošenja. Dimenzije Ident XL uloška za kartice su 7.9x3.1x1.1cm. Kod ovog modela je preporučena štampa u punom koloru dimenzija 7.5x2.8cm. U našoj štampariji se radi vrhunska digitalna štampa na najkvalitetnijoj tehnologiji. Držači za kartice se mogu poručiti i u blanko varijanti, što podrazumeva da nikakvo brendiranje neće biti urađeno. Možete poručiti iz bilo kog grada u Srbiji, organizovaćemo brzu dostavu.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:35.137.91
Dodaj u korpu