Suza zastava

Kod državnih zastava dizajn ne možemo birati jer je on utvrđen zakonom, ali zato kod reklamnih zastava možemo! Pozivamo vas da odaberete dizajn zastave kojim ćete se najbolje predstaviti javnosti. Oglašavanje i reklamiranje putem zastava je odličan način da promovišete svoj brend, ali to treba raditi na pravom mestu. Stručnjaci za marketing savetuju da kupce stalno treba podsećati i pokazivati svoj brend iznova.Zastave postavljene na prometnim mestima su fantastičan način za to! One su dugotrajne, te ako jednom investirate u njihovu izradu one će biti divna lepršava reklama koja dugoročno privlači pažnju svake osobe.

Suza zastave su Beach Flag u obliku kapljice ili suze, po čemu su i dobile ime. Naši klijenti koji su u potrazi za idelanom zastavom i jarbolom, često se opredeljuju baš za ovaj model. Suza zastava je dostupna u četiri veličine i to: 215, 260, 320 i 410 cm. Izrađuje se od izuzetnog poliesterskog platna od 110 gr.  Sublimaciona štampa zastava pruža mnoge mogućnosti, a obezbeđuje vrlo kvalitetan štampani prikaz na platnu. Najvažnija karakteristika štampe zastava u punom koloru je postojanost boja. Suza zastave su dizajnirane i napravljene da stoje napolju, uspešno odolevaju vetru i drugim vremenskim faktorima. Jaka konstrukcija of fiberglasa, a opet dovoljno elastična, čini ovu zastavu savršenim rešenjem za reklamiranje vaših proizvoda.

Teardrop zastava je potpuno mobilna. Možete joj menjati mesto, vrlo lako je rasklopiti i sklopiti ponovo. Ovo je izuzetno važna pogodnost ukoliko vam je potrebna reklamna zastava za sajmove, prezentacije i druge poslovne događaje. Naravno, ona može stajati ispred vašeg lokala ili firme i pozivati ljude da se bolje upoznaju sa vašim radom. Štampa na platnu je obostrano vidljiva i platno se može oprati kada se isprlja.  Predlažemo da kontaktirate naše kolege iz call centra kako biste dobili detaljne informacije o ceni zastava i njihovoj izradi.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTFLA0006
Dodaj u korpu