Još jedan izuzento koristan reklamni materijal koji se upotrebljava tokom prezentovanja proizvoda i za brendiranje prostora je roll up baner.  U pitanju je samostojeći baner izuzetne praktičnosti koja je obezbeđena zahvaljujući mehanizmu za izvlačenje i uvlačenje baner platna. Baner  reklama se proteže u visinu, tako da neće zauzimati mnogo mesta u prostoru. To je važno jer tokom sajamskih prezentacija, učesnici imaju ograničeni prostor na raspolaganju. Rolo baner će uvek efektno predstavljati vaš biznis ističući se dizajnom baner reklame i njenom kvalitetnom štampom. Reklamni baneri spadaju među reklame velikog formata koje su apsolutno mobilne, a za njihovo montiranje je potrebno da izdvojite minut svog vremena. Baner se vrlo jednostavni izvlači iz aluminijumskog postolja. Ovakav mehanizam štiti štampanu reklamu od habanja i grebanja tokom transporta. Reklama na baner platnu će uvek biti na sigurnom, uredno savijena u mehanizmu i spremno će čekati da je izvučete i ponosno prikažete prisutnima.

Štamparija All In One izrađuje banere koristeći dugogodišnje iskustvo, bogato stručno znanje i vrhunske mašine za štampu. U izradi rolo banera koristimo izuzetno pouzdano i izdržljivo baner platno. Ono je fantastično kao podloga za štampu jer boje odlično prijanjaju, a štampani otisak zadržava sveže i jarke nijanse vrlo dugo. Pull up baneri su popularni i zbog cene njihove izrade i štampe. Naime, ovo je ekonomična reklama, a ipak vrlo učinkovita. Dimenzije banera, koje podrazumevaju 200 cm visine i 85 cm širine, jasno govore da će reklamni baner biti dovoljno veliki da prikupi sve poglede prisutnih.

Rolo beneri za prezentacije se svakodnevno upotrebljavaju od strane vrlo uspešnih kompanija. Međutim, mogu se koristiti i za brendiranje prodajnog mesta ili poslovnog prostora. Baner može upotpuniti enterijer vaše prodavnice i istaći određeni proizvod. Prodaja banera u štampariji All In One obuhvata teritoriju cele Srbije. Pozivamo klijente iz drugih gradova da proizvode poruče online, a oni će brzo stići na njihovu adresu.

Kalkulator cena

Cena bez PDV-a : RSD 2,550.00
Dodaj u korpu