Pravilne nalepnice

Pored širokog spektara nalepnica i stikera raznih oblika ne treba zaboraviti na klasične nalepnice široke namene i pravilnih oblika. All In One, kao jedna od najpouzdanijih štamparija u Beogradu, opremljena je mašinama najnovije generacije. Omogućava realizaciju porudžbina u izuzetno visokom kvalitetu, a to je garancija da će vaš digitalno štampani materijal ostvariti maksimalne rezultate. Opremili smo se najsavremenijim štamparskim mašinama i bojama visokom kvaliteta, te možemo ostvariti ono što vi zamislite! Kada je izrada nalepnica u pitanju sigurni smo da možemo odgovoriti na svaki zahtev! U našoj ponudi je dostupan širok raspon dimenzija nalepnica, oblika i tipova PVC folija za njihovu izradu. Ipak, ponekad su klijentima potrebne klasične i pravilne nalepnice. Iako nemaju posebno originalan oblik, kvalitet štampe i izrade im daje fantastičan izgled.

Štampanje nalepnica u našoj štampariji se vrši na rolnama ili tabacima. Štampaju se na PVC foliji (za unutrašnju i spoljnu upotrebu). Ta vodootporna folija može da bude bela mat ili sjajna, providna mat ili sjajna, peskirna, zlatna, srebrna, muflon, reflektujuća ili takozvana one way vision. Kada je u pitanju sečenje, pravilne nalepnice imaju karakteristične ravne ivice. Kvalitetna izrada stikera je ono što će obezbediti dugi vek upotrebe i boje punog volumena.

Naš stručni tim vredno radi kako bi svaki klijent potpuno bio upućen u ideje, pripremu za štampu i izradu određenog proizvoda. Stoga ćemo zajedno proći put od inicijalnog dizajniranja do završnih detalja izrade i štampe nalepnice.  Cilj je na kraju dobili nalepnice skrojene po vašoj meri i potrebama. Cenu pravilne nalepnice najčešće definiše količina, materijal i dimenzije. Kod nalepnica cenu možete vrlo lako obračunati i sami, koristeći naš kalkultor. Dovoljno je da upište željene karakteristike stikera. Na osnovu parametara, kalkulator će sam izračunati tačnu cenu. Kvalitet štampe pravilnih nalepnica je vrhunski, kao što je već napomenuto. S obzirom da su nalepnice reklamni materijal, one će vašim klijentima pokazati da vodite računa o kvalitetu i ulažete u sebe i svoj marketing. Nalepnice originalnog dizajna donose ogromne rezultate u prodaji.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTNAL0008
Dodaj u korpu