Verujemo da je obostrano zadovoljstvo ključno u svakoj saradnji. Klijenta treba ostaviti bez daha kvalitetom usluge i opravdati njegovo poverenje. A svaki zadovoljan klijent će rado platiti vrhunsku uslugu i to na više načina: novcem, ponovnom saradnjom i dobrim glasom koji se daleko čuje. Smatramo da jasno treba prikazati sve karakteristike proizvoda i tačno definisane cene. Na taj način kupac je potpuno informisan šta dobija za svoj novac. Osim što cenovnik treba da bude sveobuhvatan, on treba da izgleda vrhunski i bude kvalitetno izrađen. On je na neki način odgledalo firme, pa se mi trudimo da svoje partnere predstavimo na najbolji način.

Izrađujemo cenovnike za restorane, kafiće i druge delatnosti u različitim formatima. U našoj ponudi možete pronaći cenovnike A4 formata, A5 i A3. Oni se izrađuju od pažljivo odabranog materijala na najsavremenijim mašinama. Za izradu cenovnika smo odabrali kunstdruk papir težine 350 grama. Štampa cenovnika može biti jednostrana ili obostrana, u zavisnosti od vaših potreba. Nakon završene štampe cenovnika radi se topla plastifikacija gde se koristi mat folija. Ovo je najbolji način da dobijete cenovnik sa dugim vekom trajanja i visokim kvalitetom. Plastifikacija štiti od gužvanja, cepanja, prljanja i vlage. Plastificirane cenovnike možete bukvalno oprati. Upravo je njihova izdržljivost karakteristika koja ih izdvaja.

U svom dugogodišnjem iskustvu pravili smo cenovnike za kafiće, cenovnike stomatoloških usluga i za još mnoge druge delatnosti. Često nam se obraćaju klijenti sa zahtevima da napravimo cenovnik auto škole ili frizerskog salona. Pored kvalitetne izrade cenovnika vrlo bitna stvar je njihov dizajn. Naši dovitljivi dizajneri uvek znaju kako da istaknu kvalitet i predstave vaš asortiman u najboljem svetlu. Cenovnik govori mnogo o firmi, pa su naša kvalitetna izrada i stručnost za dizajn garancija da će se o vašoj firmi govoriti samo najbolje. 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARCEN0001
Dodaj u korpu