Bedževi pružaju neograničene mogućnosti da izrazimo kreativnost, promovišemo firmu ili jasno istaknemo svoje stavove. Odlični su kao reklamni materijal zbog pristupačne cene i lakoće prenošenja poruka. Takođe se veoma često koriste za posebne prilike i  proslave. Naš bedž studio posebno preporučuje bedževe za svadbe i bedževe za devojačko veče. Pored toga što su odlična dekoracija na svadbi, oni ostaju za uspomenu i nose se dugo nakon tog svečanog trenutka.

Bedževi su nezamenljivi u promotivnim aktivnostima. Odlični su kao poklon poslovnim partnerima. Reklamiranje putem bedževa je jeftino, a nemoguće je da ne donese rezultate ukoliko su bedževi kreativni i kvalitetni. Oni su veoma jednostavan način da prenesete poruku, pa su omiljeni bedževi za konferencije i okupljanja.  Takođe se koriste i bedževi za decu kod organizovanja rođendana, ekskurzija, u vrtiću ili školi.

Naša štamparija izrađuje bedževe od aluminijuma u dimenzijama  prečnika 26, 36 i 55 mm. U zavisnosti od vaše želje možemo izraditi bedževe sa zihernadlom ili bedževe sa magnetom. Ukoliko se odlučite za kačenje sa magnetom, materijal na kome se bedž kači ostaje netaknut, bez rupica i vidljivih tragova. Opremljeni smo savremnom tehnologijom i mašinama koje obezbeđuju visoki kvalitet bedževa. Štampa na bedžu se radi sa posebnom pažnjom i preciznošću. Nakon završene štampe,  na bedž se stavlja folija koja služi kao dodatna zaštita. Ona omogućava da boje ostanu postojane i jasne čak i posle mnogo godina.

Pored kvaliteta izrade bedževa preporučuje nas pristupačna cena bedža, brzi rokovi izrade i odlične ideje.  Ukoliko niste sigurni kakav dizajn bedža želite, naš tim dizajnera će rado izneti svoje ideje. Dobićete kreativne predloge, veliki izbor materijala, savršenu štampu i kratke rokove izrade.  Na osnovu svega navedenog postali smo lider u ovoj delatnosti u Beogradu. Takođe svoje proizvode šaljemo i klijentima u Novom Sadu, Nišu i drugim gradovima u Srbiji.  Kvalitetom, kreativnošću i niskim cenama ispunjavamo vaše želje.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARBED0002
Dodaj u korpu