Digitalna stampa HQ

Kada je u pitanju digitalna štampa u punom koloru, štamparija All In One je izrađuje na mašinama najnovije generacije. Da budemo precizni, koristimo mašine za digitalnu štampu svetski poznatih proizvođača Mimaki, Roland i Xerox. U mogućnosti smo da štampamo u boji na papirima različite gramaže. Odabrali smo najkvalitetnije materijale za digitalnu štampu, pa se možete odlučiti za neki od specijalnih papira. U ponudi imamo Star Dream Cristal 285 gr, Star Dream Silver 285 gr, Dani Bianco 285 gr i još mnoge druge specijalne vrste papira za digitalnu štampu. Izrađujemo je  do formata A++, odnosno do takozvanog produženog A3 formata (330x488mm). Štampa se može izraditi jednostrano ili obostrano, u zavisnosti od vaših ideja i potreba. Takođe, kako bi štampa  dodatno dobila na kvalitetu preporučujemo plastifikaciju koja se takođe može raditi na jednoj strani ili na obe. Uz ovu uslugu nudimo određene vrste dorada kao što je sečenje, savijanje, bigovanje ili klamovanje. Uz digitalnu štampu sečenje je gratis. Malo detaljnije ćemo objasniti značenje ovih “štamparskih“ pojmova. Bigovanje znači da naše mašine mogu utisnuti liniju u štampani materijal po kojoj se vrši savijanje. Klamovanje je u stvari hefatanje.

 Naša savremena tehnologija i angažovanje stručnih kadrova su garancija da će svaki vaš dizajn izgledati baš onako kako biste želeli. Ukoliko postoji potreba za stručnom pomoći u toku izrade pripreme za štampu, naši dizajnerski tim uvek ima inovativne ideje. Bilo da se radi o digitalnoj štampi knjiga, flajera, memoranduma, sertifikata, diploma, razglednica, kvalitet je zagarantovan. Naša štamparija izrađuje digitalnu štampu u Beogradu, ali nas to ne sprečava da ostavrimo upešne saradnje i sa klijentima iz drugih gradova. Do sada smo vrlo jednostavno organizovali isporuke naših proizvoda širom Srbije. Pored toga što smo lider kada je u pitanju kvalitet digitalne štampe, cena nas takođe izdvaja. Svojim klijentima obezbeđujemo vrhunsku uslugu uz niske cene. Naše dugogodišnje poslovanje je najbolji pokazatelj koliko brinemo o svojim klijentima.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Kundstdruk 170 gr.
Stardream Opal 285 grama
Stardream Cristal 285 grama
Stardream Silver 285 grama
Dali Bianco 285 grama
Dali Candido 285 grama
Conqueror Silica Blue 250 gr
Kraftpak 244 grama
Kundstdruk 80 gr.
Kundstdruk 115 gr.
Kundstdruk 130 gr.
Kundstdruk 150 gr.
Kundstdruk 200 gr.
Kundstdruk 250 gr.
Kundstdruk 300 gr.
Kundstdruk 350 gr.
Kundstdruk 400 gr.
Offset 80 gr.
Muflon samolepljivi
Savijanje
Konturno sečenje
Bušenje rupa
Heftanje
Perforacija
Ćoškarenje
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFICRN0002
Dodaj u korpu