One way vision folija

One way vision folija za izloge je posebna vrsta folije. Na sebi ima rupice koje omogućavaju transparentnost s jedne strane. Izlog možete da izbrendirate preko cele površine, a i dalje imate mogućnost da vidite kroz taj izlog šta se dešava u spoljnom svetu. Na ovaj način se dobija efekat lepo toniranog stakla. S druge strane, svi koji gledaju od spolja videće samo vašu reklamu.

U našoj All In One štampariji u Beogradu nudimo usluge pripreme za štampu One Way Vision folija i samu štampu i montažu folija, stvarajući tako savršenu reklamu za izloga. Krajnji izgled rupičaste folije za izlog je kombinacija vaše ideje i originalnosti i našeg dugogodišnjeg iskustva i dizajnerskog perfekcionizma. Cilj je da se kroz brendiranje izloga predstavi vizuelnog identitet vaše kompanije. Obavljamo uslugu lepljenja rupičaste folije na vaš izlog. Perforirane folije za staklo svoju najčešću primenu nalaze na staklima izloga ili automobila. Štampanje One Way Vision folije se vrši vrlo pažljivo, a prethodi joj priprema za štampu. Mašine koje koristimo predstavljaju tehnologiju poslednje generacije. Imaju izuzetno visok radni kapacitet pa smo u stanju da ispoštujemo vrlo kratke rokove izrade.

Postoji dva tipa One Way Vision folije za izlog. Prvi je klasična rupičasta foija gde se tokom dana spolja može videti samo reklama, a iznutra se vidi sve. Kada se uveče upale svetla u lokalu, sa obe strane je vidljivost potpuna. Drugi tip ove folije je Day & Night folija za izloge. Ona i danju i noću ima istu funkciju. To znači da ćete i tokom dana i uveče videti šta se dešava napolju, a prolaznici će videti samo vašu reklamu na izlogu. Napredak tehnologije i pojavljivanje novih materijala su unapradili One Way Vision reklamnu foliju. Ovakvo brendiranje lokala je vrlo učinkovito i dostupno svim našim klijentima iz cele Srbije po pristupačnim cenama.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTSTO0006
Dodaj u korpu