Ljubav prema klubu je jedna od najjačih ljubavi koje čovek može da oseća. Sve što se dešava na terenu navijač shvata lično i potpuno se poistovećuje sa svojim klubom ili reprezentacijom. Emocije su vrlo intenzivne. Navijač svaki trenutak utakmice proživi celim svojim bićem. Formirajući proizvodni asortiman, mi smo razmišljali i o našim klijentima koji su veliki sportski fanovi. Stoga naša štamparija nudi mogućnost uramljivanja dresova.

Ovo je idealan način da sačuvate uspomenu na vašeg idola i sve fenomenalne trenutke koje ste proživeli zahvaljujući njemu. Svesni da je nekim ljudima klub svetinja, zaposleni u našoj štampariji s posebnom pažnjom pristupaju uramljivanju dresova i drugih odevnih predmeta. Mi razumemo važnost i emotivnu vrednost koju sportski dresovi imaju za naše klijente. Za uramljivanje dresova i druge sportske odeće koristimo lajsne širine 25 mm, koje imamo u crnoj i srebrenoj boji. Kao podloga se koristi paspartu, a na njemu se postavi dres ili neki drugi 3D predmet. Predmeti se fiksiraju tako da ne dolazi do oštećenja, te je uvek  moguće da se kasnije izvade iz rama i ponovo koriste kao odevni predmeti. Izrada ramova je prilagođna određenom predmetu i vašim željama, stoga nema standardnih dimenzija rama. Pored dresa možemo uramiti i autogram ili neku vašu fotografiju sa određenim sportistom, pozicionirajući ih onako kako nam vi naglasite.

U našoj poslovnici u Beogradu možete pogledati izbor ramova i dobiti tačne informacije o uramljivanju dresa, ceni i roku izrade. Mi vam nudimo odličan odnos cene i kvaliteta  uz kratke rokove isporuke. Osim dresova svojih omiljenih sportista, naši klijenti poručuju uramljivanje majica sa obeležjima određene muzičke grupe ili neki drugi odevni predmet koji im je od posebnog značaja. Tokom našeg dosadašnjeg poslovanja imali smo priliku da mnoge važne predmete ušuškamo u ramove i zaštitimo ih staklom od 2 mm. 

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Crna C48
Srebrna C48
Crna C48
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIURA0002
Dodaj u korpu