Ljudi su se oduvek trudili da izmere vreme, da ga podele na manje delove i onda numerišu. To baš i nije bilo jednostavno jer je trebalo naći početnu tačku, te su oni uzimali one događaje koji su njima važni. Za Grke je to bilo održavanje prve Olimpijade, za Rimljane trenutak kada je Romul osnovao Rim, a za muslimane prelazak Muhameda iz Meke u Medinu. Za nas i ostale hrišćane taj događaj je rođenje Isusa Hrista. Danas veći deo sveta računa vreme na taj način, pa mi živimo u 21. veku od Hristovog rođenja. Bez sistema za računanje vremena bili bismo izgubljeni. Danas je kalendar neizostavni deo svakodnevice i bez njega je nemoguće funkcionisati. Neki više preferiraju crkveni kalendar ili kalendar praznika gde tačno mogu da isprate važne datume u hrišćanstvu, a neki obične kalendare bez verskih praznika.

Naša štamparija izrađuje nekoliko tipova kalendara, pa ih možete poručiti u obliku kartica, postera, stonih i zidnih kalendara. Ukoliko se odlučite za kalendare kartice, mi ih izrađujemo u dimenzijama 90x50 mm i oni izgledaju kao vizit karte. Glavna karakteristika džepnih kalendara je praktičnost. Zbog svojih dimenzija oni staju u džep i uvek se nose sa sobom. Iz tog razloga kalendari spadaju u dugotrajni reklamni materijal jer je njihov rok korišćenja sigurno godinu dana.  Za izradu kalendara odabrali smo kvalitetan materijal kao što je kunstdruk od 350 gr. Kod kartica kalendara štampa može biti jednostrana ili obostrana, a nakon nje se može izraditi plastifikacija koja štiti kalendar od spoljnih uticaja i daje mu lepši izgled. U zavisnosti od vašeg izbora, plastifikacija kalendara može biti mat ili sjajna. Minimalan tiraž malih kalendara je 60 komada, a naravno, može se raditi i u mnogo većim količinama. Postoji mogućnost da kalendari imaju i zaobljene ivice, ukoliko vam je takav izgled lepši. Kvalitet i pristupačna cena kalendara nas izdvajaju kao idealnog partnera za proizvodnju ovog proizvoda.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIKAL0001
Dodaj u korpu