Viseci hengeri

Viseći hengeri podrazumevaju viseće reklame u različitim oblicima. Najčešće ih primećujemo u prodajnim objektima, tržnim centrima i sajamskim halama. S obzirom da su u vazduhu, istaknuti su mnogo više nego drugi POS materijal. Iz tog razloga su oni must have u svakom lokalu ili prodavnici. Idealni su za isticanje proizvoda na akciji ili kao oznaka u velikim tržnim centrima, koja nas obaveštava gde se nalazi određena prodavnica.

Reklamne visilice se izrađuju od laganih pločastih materijala, pogodnih za štampu u punom koloru. Najčešće je u pitanju foreks, karton pena, stadur, mikroval ili reaboard. U našoj ponudi ćete pronaći različite debljine navedenih materijala, pa možete birati u zavisnosti od konkretne zamisli. Mogu biti sečeni ravno ili u konturnim oblicima. Pločasti materijali se obrađuju na CNC mašini, što omogućava precizno sečenje i obezbeđuje bilo koji oblik visilice. Štampani motiv se može uraditi sa jedne ili sa obe strane. Kao što i sami znate, bolji efekat se postiže ukoliko je henger obostrani.

S obzirom da se prave od materijala male težine, promo hengeri se lako montiraju na plafonu uspomoć držača. Najčešće su u pitanju rastegljive opruge i plafonski nosači. Kada se montiraju, oni su vrlo postojani i dobro obezbeđeni. Upotpunju enterijer svake prodavnice, a takođe imaju snažnu marketinšku moć. Preporučeni formati za hengere su A1 i A2.  Takođe, veličinu možete kreirati sami.

Pozivamo vas da nas posetite u našoj poslovnici ili da nas kontaktirate putem e-maila ili telefona. Naši agenti prodaje su uvek dostupni i spremni da vam daju sve potrebne informacije. Izrada reklama je specifična jer originalnost i kreativnost moraju biti na visokom nivou, ali i kvalitet. Takođe, važno je da se dizajn henger dobro uklapa u vizuelni identitet brenda i formiranu marketing strategiju. Osim toga i cena hengera je važna. U štampariji All In One ćete dobiti sve informacije pre početka procesa izrade proizvoda.

 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Foreks 5 mmForeks 6 mmForeks 8 mmForeks 10 mmKarton Pena 5mmKarton Pena 10mmMikroval troslojni beliAKYLITE - PP ploča saćasta – BELA Sa belim jezgrom - 2.9 MM
Foreks 3 mm
Foreks 5 mm
Foreks 6 mm
Foreks 8 mm
Foreks 10 mm
Karton Pena 5mm
Karton Pena 10mm
Mikroval troslojni beli
AKYLITE - PP ploča saćasta – BELA Sa belim jezgrom - 2.9 MM
Cena bez PDV-a : RSD 8,382.52
Dodaj u korpu