Viseci hengeri

Viseći hengeri podrazumevaju viseće reklame u različitim oblicima. Najčešće ih primećujemo u prodajnim objektima, tržnim centrima i sajamskim halama. S obzirom da su u vazduhu, istaknuti su mnogo više nego drugi POS materijal. Iz tog razloga su oni must have u svakom lokalu ili prodavnici. Idealni su za isticanje proizvoda na akciji ili kao oznaka u velikim tržnim centrima, koja nas obaveštava gde se nalazi određena prodavnica.

Reklamne visilice se izrađuju od laganih pločastih materijala, pogodnih za štampu u punom koloru. Najčešće je u pitanju foreks, karton pena, stadur, mikroval ili reaboard. U našoj ponudi ćete pronaći različite debljine navedenih materijala, pa možete birati u zavisnosti od konkretne zamisli. Mogu biti sečeni ravno ili u konturnim oblicima. Pločasti materijali se obrađuju na CNC mašini, što omogućava precizno sečenje i obezbeđuje bilo koji oblik visilice. Štampani motiv se može uraditi sa jedne ili sa obe strane. Kao što i sami znate, bolji efekat se postiže ukoliko je henger obostrani.

S obzirom da se prave od materijala male težine, promo hengeri se lako montiraju na plafonu uspomoć držača. Najčešće su u pitanju rastegljive opruge i plafonski nosači. Kada se montiraju, oni su vrlo postojani i dobro obezbeđeni. Upotpunju enterijer svake prodavnice, a takođe imaju snažnu marketinšku moć. Preporučeni formati za hengere su A1 i A2.  Takođe, veličinu možete kreirati sami.

Pozivamo vas da nas posetite u našoj poslovnici ili da nas kontaktirate putem e-maila ili telefona. Naši agenti prodaje su uvek dostupni i spremni da vam daju sve potrebne informacije. Izrada reklama je specifična jer originalnost i kreativnost moraju biti na visokom nivou, ali i kvalitet. Takođe, važno je da se dizajn henger dobro uklapa u vizuelni identitet brenda i formiranu marketing strategiju. Osim toga i cena hengera je važna. U štampariji All In One ćete dobiti sve informacije pre početka procesa izrade proizvoda.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Foreks 5 mmForeks 6 mmForeks 8 mmForeks 10 mmKarton Pena 5mmKarton Pena 10mmMikroval troslojni beliAKYLITE - PP ploča saćasta – BELA Sa belim jezgrom - 2.9 MM
Foreks 3 mm
Foreks 5 mm
Foreks 6 mm
Foreks 8 mm
Foreks 10 mm
Karton Pena 5mm
Karton Pena 10mm
Mikroval troslojni beli
AKYLITE - PP ploča saćasta – BELA Sa belim jezgrom - 2.9 MM
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu