Nalepnice upozorenja

Glavna svrha nalepnica upozerenja je da osiguraju bezbednost svih nas! Njihov cilj je da nas obaveste da neprimereno ponašanje može izazvati loše poseldice po nas i druge. Korišćenje nalepnica za upozorenje je nekada od životne važnosti! Stoga njihovoj izradi i upotrebi treba pristupiti ozbiljno i odgovorno. Koriste se na gradilištima i u fabrikama, gde njihovu upotrebu propisuje zakon. Nalepnice za upozorenje možemo primetiti na benzinskim pumpama i u hemijskoj industriji. Obavezne su na mestima gde je visoki napon, klizav pod, velika visina itd. One su vrlo delotvorna preventivna mera. Teretna vozila imaju zalepljene nalepnice za ograničenje brzine na zadnjem delu kako bi učesnici u saobraćaju bili obavešteni o njihovom kretanju.

Upozoravajuće nalepnice izrađujemo u bilo kojim dimenzijama po vašem izboru. Možete se odlučiti za neke od ponuđenih dimenzija nalepnica ili ih kreirati prema svojim potrebama. Za izradu nalepnica upozorenja koristimo različite vrste PVC folija koje su odlične i za unutrašnju i za spoljnu upotrebu. Vodootporna je, može se lako obrisati ako se isprlja i vrlo je postojana kada je zalepite. Na osnovu navedenih karakteristikama jasno vam je da je to idealan materijal za gradilišta, fabrike i teretna vozila. U našoj ponudi ćete pronaći belu sjajnu i mat foliju, ali i transparentnu sjajnu ili mat. U zavisnosti od mesta na kome će nalepnica biti zalepljena i njenog sadržaja i efekta koji treba postići naši klijenti biraju PVC foliju za izradu nalepnica. Takođe imamo i reflektujuću foliju, srebrnu, zlatnu i one way vision foliju. Nalepnica upozorenja su uglavnom ravnih ivica i jarkih boja da bi se brže primetile i lakše prenele poruku. Međutim, vi možete naručiti i konturno sečene nalepnice za upozorenje. Kod nas je štampa nalepnica za upozorenje vrlo kvalitetna s obzirom da se radi na najnovijim mašinama. Važno je da isprintane boje budu kvalitetne i jarke jer moraju biti odmah primećene, moraju da se ističu u odnosu na ostatak prostorije kako bi svaka osoba pročitala upozorenje. To se vrlo lako postiže kvalitetnom štampom u štampariji All In One.  

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTNAL0004
Dodaj u korpu