X baneri su vrlo lagane reklame prilagođene unutrašnjoj i spoljnoj upotrebi. Oni su odlični za brendiranje poslovnog prostora, ali i za sajamske promocije i druge poslovne događaje. Ime su dobili zbog oblika konstrukcije koja dobija izgled slova X. Aluminijumska postavka ovaj reklamni baner čini idealnim za prenošenje sa mesta na mesto. Vrlo lako se može spakovati u torbu i nositi ručno. Ukupna težina reklamnog banera je 1 kilogram. Montaža X banera se radi u gotovo jednom potezu, te ne morate biti stručnjak da biste kvalitetno postavili ovu baner reklamu. Predlažemo da pogledate video koji smo priložili. Prikazali smo ceo postupak montaže banera. Sa prednje strane se postavlja baner platno sa štampom u punom koloru.  U pitanju je polipropilenski materijal koji je vrlo izdržljiv i otporan. U uglovima su metalne alkice uspomoć kojih se platno fiksira na metalnu konstrukciju. Kada se plato postavi, u potpunosti se zategne i fanstastično promoviše vašu firmu u bilo kojoj prilici. Štampa na ceradnom platnu obuhvata sve nijanse tj. pun kolor i postiže se visoka rezolucija štampanog otiska. U štampariji All In One izrada banera podrazumeva dve veličine. X baner 160x60cm je standardni izbor naših klijenata. Baner dimenzija 60x160cm je dovoljno veliki da bude lako uočen gde god da se nađe, a ne zauzima veliki prostor, pa će očuvati nesmetano kretanje i funkcionisanje u poslovnom prostoru. Često se koristi za brendiranje izloga.

Štampanu reklamu na baner platnu je moguće menjati u zavisnosti od potreba u konkretnoj situaciji. Metalna konstrukcija je izrađena vrlo kvalitetno, pa se može koristiti dugi vremenski period. Baneri su poznati kao jedan od najefektnijih alata u marketingu i promociji. Spadaju među najpopularniji reklamni materijal. Vrlo učinkovito provišu proizvode, delatnost firme, misiju, viziju i naravno logotip. Kada se ogromnog reklamnom potencijalu banera doda izvanredna štampa banera, oni postaju must have za svaki biznis. Kvalitet izrade X banera,  cena i brza isporuka su takođe razlozi da ih odaberete.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:EXPXBA0001
Dodaj u korpu