Uz direktnu digitalnu štampu na diskovima, štamparija All in one u Beogradu svim svojim klijentima nudi i mogućnost umnožavanja CD-ova i DVD-jeva. Umnožavanje diskova vršimo metodom replikacije uz mogućnost pakovanja u kartonski omot, papirnu kesicu ili kutijicu sa omotom po izboru naručioca. Najsavremenija tehnologija, kojom je opremljen naš proizvodni pogon, garantuje izradu diskova vrhunskog kvaliteta koja ne odstupa od originalne verzije uz pristupačne cene. Iako je naša proizvodnja locirana u Beogradu, trudimo se da jednako budemo dostupni svim klijentima na teritoriji Srbije, te vršimo isporuku porudžbina na kućne adrese kako u Beogradu tako i u drugim mestima u našoj zemlji. Cene za umnožavanje diskova formiramo u zavisnosti od količine CD-ova ili DVD-jeva koji su vam potrebni, kao i vrste pakovanja. Osim odličnog odnosa cene i kvaliteta, nudimo i optimalne rokove izrade i isporuke, te ne treba da čudi zavidan položaj koji naša štamparija zauzima na tržištu. Pozivamo vas da se i sami u to uverite, a naši zaposleni uvek će vam biti na raspolaganju za dodatne informacije bilo da nas pozovete ili posetite našu poslovnicu i izložbeni prostor u Beogradu.

Kalkulator cena

(Min:1, Maks:10000)
Kartonski omotKutijica sa omotom
Bez pakovanja
Kartonski omot
Kutijica sa omotom

Duplikacija ili Replikacija?


DUPLIKACIJA

Duplikacija diskova (obicno se naziva klasicno narezivanje diskova) radi se principom mehanickog narezivanja diskova u donji lejer diska koji je predvidjen za narezivanje. Ova opcija je odlicna za manje kolicine diskova. Narezivanje se radi na printabilnim diskovima na kojima se kasnije radi direktna stampa na disku. Imajte na umu da ova opcija narezivanja ne garantuje da ce svaki disk biti 100% ispravan, takodje ova opcija narezivanja moze imati problem sa pustanjem sadrzaja na nekim uredjajima.

REPLIKACIJA

Replikacija diskova (obicno se naziva presovanje diskova) je proizvodni proces gde se sam materijal kao sto je polikarbonat kombinuje sa podacima koji se presuju na povrsinu diska. U ovoj opciji stampa na disku je offset tehnologijom koja daje poseban sjaj. Takodje ova metoda umnozavanja diskova nema problema sa pustanjem sadrzaja na uredjajima.

 

Replikacija

Ekspress porudžbine primamo do 13h radnim danima.

Cena bez PDV-a :RSD 65,000.00
Dodajte u korpu