Diskovi su već 40 godina prisutni na našoj planeti. Toliko smo se navikli na njih da smo i zaboravili vremena kada su postojale samo ploče i VHS kasete. Prvi primerci su proizvedeni u kompanijama Soni i Filips osamdesetih godina prošlog veka. Vremenom, oni su postali nezamenljivi kada je u pitanju brz prenos podataka. Karakteriše ih dug vek trajanja uz veoma nisku cenu.

Štamparija All in one u Beogradu je poznata po brendiranju i umnožavanju diskova. Pored direktne digitalne štampe na diskovima, svojim klijentima nudimo i mogućnost umnožavanja CD-ova i DVD-jeva. Narezivanje diskova vršimo metodom replikacije koja je poznata kao veoma pozdan način da se dobije veliki broj kvalitetnih diskova. Svaki čitač će veoma lako reprodukovati materijal sa diska koji je dobijen na ovaj način. Kod umnožavanja diskova radi se offset štampa na samom disku koja obezbeđuje dodatni sjaj. Kapacitet diska je 700 MB ako je u pitanju CD ili 4,7 GB ako je u pitanju DVD. Koristimo diskove proizvođača Verbatim koji su se u našem dugogodišnjem iskustvu pokazali kao najpouzdaniji. Takođe nudimo mogućnost pakovanja diskova u kartonski omot ili kutijicu sa omotom po vašem izboru. Pored kvaliteta samog diska veoma je važan i njegov izgled.  U prvom trenutku kada uzmemo disk u ruke njegov izgled treba da nas privuče i zainteresuje. Dopadljiv dizajn i kvalitetna štampa na disku mora da probudi želju da pogledmo i njegov sadržaj. Iz tog razloga, mi sarađujemo sa stručnjacima u oblasti dizajna koji uvek znaju da pronađu savršeno rešenje.

Najsavremenija tehnologija, kojom je opremljen naš proizvodni pogon, garantuje izradu diskova vrhunskog kvaliteta. Cene diskova su veoma povoljne u odnosu na njihove izvanredne karakteristike. Iako je naša proizvodnja locirana u Beogradu, trudimo se da jednako budemo dostupni svim klijentima na teritoriji Srbije. Vršimo isporuku porudžbina na kućne adrese kako u Beogradu tako i u drugim mestima u našoj zemlji.

Kalkulator cena

(Min:1, Maks:10000)
Kartonski omotKutijica sa omotom
Bez pakovanja
Kartonski omot
Kutijica sa omotom

Duplikacija ili Replikacija?


DUPLIKACIJA

Duplikacija diskova (obicno se naziva klasicno narezivanje diskova) radi se principom mehanickog narezivanja diskova u donji lejer diska koji je predvidjen za narezivanje. Ova opcija je odlicna za manje kolicine diskova. Narezivanje se radi na printabilnim diskovima na kojima se kasnije radi direktna stampa na disku. Imajte na umu da ova opcija narezivanja ne garantuje da ce svaki disk biti 100% ispravan, takodje ova opcija narezivanja moze imati problem sa pustanjem sadrzaja na nekim uredjajima.

REPLIKACIJA

Replikacija diskova (obicno se naziva presovanje diskova) je proizvodni proces gde se sam materijal kao sto je polikarbonat kombinuje sa podacima koji se presuju na povrsinu diska. U ovoj opciji stampa na disku je offset tehnologijom koja daje poseban sjaj. Takodje ova metoda umnozavanja diskova nema problema sa pustanjem sadrzaja na uredjajima.

 

Replikacija

Ekspress porudžbine primamo do 13h radnim danima.

Cena bez PDV-a :RSD 65,000.00
Dodajte u korpu