Staklo

Direktna štampa na staklu je moderan postupak štampe, koji je vrlo popularan kod  brendiranje izloga i enterijera poslovnih prostora. Međutim, najpopularnija štampa na staklu je direktna štampa na staklenim predmetima poput čaša. Štampu na čašama najčešće biraju ugostiteljski objekti poput hotela, restorana i klubova, kako bi ponosno prikazali svoj logo na inventaru. Naša štamparija za staklo nudi mogućnost štampe u punom koloru na staklenim površinama. S obzirom da pružamo mogućnost rotacione štampe, ovde ne govorimo samo o  štampi na ravnim površinama, već i o brendiranju okruglih staklenih površina. Izdvaja se štampa na čašama za vino i štampa na kriglama. Štampanje stakla u Beogradu, u prostorijama All In One štamparije, podrazumeva izuzetan kvalitet. U stanju smo da ispoštujemo veoma kratke rokove zahvaljujući visokoj tehničkoj opremljenosti i dugogodišnjem iskustvu.

Stakla sa štampom najviše viđamo u kafićima, restoranima, i u moderno opremljenim poslovnim prostorima kao deo enterijera. Brendirano staklo je često deo eksterijera u vidu izloga i ulaznih vrata. Takođe, koristi se u liftovima i drugim delovima poslovnih zgrada, gde želimo da istaknemo logotip i reklamiramo brend. Štampu na staklu vršimo u punom koloru, i to za nas uvek podrazumeva kvalitetan otisak, jasno vidljive konture i dugotrajnost same boje.

Od izuzetnog značaja da se izvrši detaljna i kvalitetna priprema za štampu. Štampa se može vršiti i na većim površinama stakla, te logotipi na staklu, natpisi, skice, crteži ili fotografije u punom koloru treba da budu savršene kako bi ostvarile svoju marketinšku ili estetsku svrhu. Digitalna štampa u dobroj rezoluciji obezbeđuje baš to – kvalitet koji opstaje kroz vreme, što i opravdava naš apel da se priprema dizajna za štampu shvati ozbiljno. Mi smo jedna od retkih štamparija u Beogradu koja osim same štampe radi i sečenje stakla. Takođe, kod nas je moguće dobiti kvalitetan, profesionalni dizajn i pripremu za štampu, ali i savet i toplu preporuku. Uz visoki kvalitet brendiranja stakla, cene koje su među najpovoljnijima u Beogradu i ljubazne zaposlene, All In One je svakako pravi izbor.                                                                                        

 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Cena bez PDV-a : RSD 4,000.00
Dodaj u korpu