Staklo

Direktna štampa na staklu je moderan postupak štampe, koji je vrlo popularan kod  brendiranje izloga i enterijera poslovnih prostora. Međutim, najpopularnija štampa na staklu je direktna štampa na staklenim predmetima poput čaša. Štampu na čašama najčešće biraju ugostiteljski objekti poput hotela, restorana i klubova, kako bi ponosno prikazali svoj logo na inventaru. Naša štamparija za staklo nudi mogućnost štampe u punom koloru na staklenim površinama. S obzirom da pružamo mogućnost rotacione štampe, ovde ne govorimo samo o  štampi na ravnim površinama, već i o brendiranju okruglih staklenih površina. Izdvaja se štampa na čašama za vino i štampa na kriglama. Štampanje stakla u Beogradu, u prostorijama All In One štamparije, podrazumeva izuzetan kvalitet. U stanju smo da ispoštujemo veoma kratke rokove zahvaljujući visokoj tehničkoj opremljenosti i dugogodišnjem iskustvu.

Stakla sa štampom najviše viđamo u kafićima, restoranima, i u moderno opremljenim poslovnim prostorima kao deo enterijera. Brendirano staklo je često deo eksterijera u vidu izloga i ulaznih vrata. Takođe, koristi se u liftovima i drugim delovima poslovnih zgrada, gde želimo da istaknemo logotip i reklamiramo brend. Štampu na staklu vršimo u punom koloru, i to za nas uvek podrazumeva kvalitetan otisak, jasno vidljive konture i dugotrajnost same boje.

Od izuzetnog značaja da se izvrši detaljna i kvalitetna priprema za štampu. Štampa se može vršiti i na većim površinama stakla, te logotipi na staklu, natpisi, skice, crteži ili fotografije u punom koloru treba da budu savršene kako bi ostvarile svoju marketinšku ili estetsku svrhu. Digitalna štampa u dobroj rezoluciji obezbeđuje baš to – kvalitet koji opstaje kroz vreme, što i opravdava naš apel da se priprema dizajna za štampu shvati ozbiljno. Mi smo jedna od retkih štamparija u Beogradu koja osim same štampe radi i sečenje stakla. Takođe, kod nas je moguće dobiti kvalitetan, profesionalni dizajn i pripremu za štampu, ali i savet i toplu preporuku. Uz visoki kvalitet brendiranja stakla, cene koje su među najpovoljnijima u Beogradu i ljubazne zaposlene, All In One je svakako pravi izbor.                                                                                        

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTLUC0013
Dodaj u korpu