“Obrazovanje je najmoćnije oružje koje možete koristiti da biste promenili svet”, rekao je Nelson Mendela. Iz tog razloga su knjige veoma važne kao nosioci učenja i obrazovanja. Naša štamparija se već dugo bavi štampom i koričenjem knjiga u tvrdom i mekom povezu. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i stručnosti odabranih kadrova u našoj kompaniji, možemo s ponosom da kažemo da smo jedan od najpouzdanijih partnera za koričenje knjiga u tvrdom povezu u Beogradu. Osim štampanja i koričenja knjiga koje dolazi na kraju, potrebno je uraditi kvalitetnu pripremu za štampu knjige, tj. pravilan i kvalitetan prelom. Kada štampanje knjige zahtevan poseban i nesvakidašnji dizajn, dozvolite našem timu dizajnera da vam na osnovu svog iskustva i stručnosti pomogne u kreiranju savršenog preloma i dizajna.

U našoj štampariji u Beogradu, knjige štampamo obično na 80-gramskom papiru, zatim ih povezujemo tvrdim povezom, a korice se štampaju na 170-gramskom papiru i kaširaju na lepenku, koja daje posebnu tvrdoću knjizi. Ukoliko je klijentu potreban luksuzan povez ili koričenje,možemo uraditi štampu na korici ili zlatotisak ili srebrotisak. Unutrašnje strane su najčešće u crno-beloj varijanti, ali svakako da mogu biti i u punom koloru. Kod nas se obično izrađuju knjige u A4, A3 i B5 formatu. Stoga smatramo da će svako moći da poruči štampanje knjige u formatu koji mu najviše odgovara. Kod tvrdog poveza je bitno naglasiti da maksimalno 500 strana može da stane u ovu vrstu poveza. Takođe, važno je poslati fajl za štampu u obliku PDF-a. Word dokument nije pogodan za štampu, pa vas molimo da ga pretvorite u PDF fajl pre slanja.

Kod tvrdog poveza koričenje je vrlo izdržljivo i dugotrajno, čak se može reći da traje večno. Ne postoji mogućnost da se korice pohabaju ili pocepaju. Koristeći vrhunsku tehnologiju i kvalitetan materijal, obezbeđujemo odličan tvrdi povez. Cene su vrlo pristupačne i prilagađene našim klijentima.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
(Min:0, Maks:100000)
(Min:0, Maks:100000)
(Min:0, Maks:100000)
(Min:0, Maks:100000)
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIKNI0002
Dodaj u korpu