Osim papirnih pozivnica koje se najčešće koriste, postoje i pozivnice od raznih drugih materijala.  Poseban trend poslednjih godina predstavljaju drvene pozivnice za venčanje i druge proslave. One imaju daleko elegantniji i originalniji izgled od običnih pozivnica. Takođe, karakteriše ih otpornost na delovanje spoljnih faktora i dugotrajnost. Drvo se ne gužva, ne savija i ne cepa. Iz tog razloga će ova pozivnica ostati vašim gostima kao divna uspomena mnogo godina nakon slavlja. Osim toga, drvo pruža mogućnost gravure koja daje bogat i prefinjen izgled pozivnici, a to na drugim materijalima nije moguće.

U štampariji All In One u Beogradu, za izradu pozivnica koristimo topolu od 3 mm koja ima prirodan i prefinjen izgled drveta. Posebno je zanimljivo što se drvene pozivnice mogu seći u bilo kom obliku i konturno  i ravno. Savrmena tehnologija kojom smo opremljeni podržava vašu kreativnost i ideje. Bilo da želite pravougaone ili kvadratne pozivnice ili pozivnice u nekom posebnom obliku, vaša želja će biti ispunjena. Štampa na pozivnicama se radi u punom koloru, pa tu takođe nama ograničenja kada je u pitanju dizajn. Pre same štampe u boji, radi se bela podloga koja omogućava da sve nijanse budu intenzivnije i punije. Možemo štampati jednostrano ili obostrano, u zavisnosti od vaše odluke. Moguće je raditi i gravuru na pozivnicama jednostrano ili obostrano. Drvo je fenomenalna podloga za ovaj tip obrade, pa pozivnice dobiju ekstravagantan izgled.

Do sada smo najčešće izrađivali pozivnice za svadbu i pozivnice za krštenje. Međutim, u poslednje vreme naši klijenti se odlučuju da kreiraju originalne pozivnice za rođendan. Ukoliko vam je potrebna pomoć oko dizajna i teksta za pozivnice, naše kolege dizajneri će na osnovu svog iskustva i stručnosti naći savršeno rešenje za vas. Ovaj proizvod često izrađujemo i u poslovne svrhe. Velike kompanije rado biraju drvene pozivnice za poslovne proslave. Cena im je pristupačna, a kvalitet vrhunski.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIPOZ0001
Dodaj u korpu