Vizitkarte su neizostavan deo poslovne komunikacije, a štamparija All In One u Beogradu potrudila se da odgovori na svaki mogući zahtev kad je izrada ovog prezentacijskog artikla u pitanju. S obzirom da se izradom reklamnog materija bavimo vrlo dugo I stalo ga usavršavamo, u našoj ponudi možete naći vizitkarte kakve ste oduvek želeli. Izrađujemo standardne vizitkarte od papira, ali i one od ekskluzivnijih materijala, poput drvenih i plastičnih vizitkaratica. Standardne vizitkarte su nešto što se svakodnevno koristi u poslovnom svetu, dok su drvene i plastične vizitkarte malo elegantnije i originalnije. Izbor određenog tipa vizitkarte zavisi od utiska koji želite da ostavite i cene koju ste spremni da platite, ali za koju god varijantu da se odlučite naša štamparija vam garantuje kvalitetnu izradu i vrhunsku štampu.

Za izradu vizitkarti od papira odabrali smo vrlo kvalitetan kunstdruk od 350 gr. Standardne vizitkartice se uglavnom rade u dimenzijama 90x50 mm. Izrada vizitkarti kod nas podrazumeva štampu u punom koloru sa jedne ili sa obe strane , u zavisnosti od vašeg izbora. Nakon štampe vizitkarti može se uraditi mat ili sjajna plastifikacija kojom se dobija vrhunski kvalitet vizitkarti, a boje na njima budu još intenzivnije. Kod ovog proizvoda je na raspolaganju i dorada koja podrazumeva zaobljene ivice za elegantniji izgled vizitke.

Iako se naša proizvodnja nalazi u Beogradu, svoja vrata otvorili smo svima na teritoriji Srbije, pa su iza nas mnoge uspešne saradnje gde smo slali u razne gradove svoje vizitkarte. Novi Sad, Niš, Kragujevac su samo neki od gradova gde su stigli naši proizvodi. Stoga, možete nam se obaratiti kao pouzdanom partneru za izradu vizitkarti, gde god da se nalazite. Želeli bismo da istaknemo još jednu karakteristiku koja preporučuje standradne vizitkarte: cena. Njihova izrada je vrlo ekonomična, a rezultati koje postižu su odlični. 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARVIZ0003
Dodaj u korpu