Samolepljive trake

Ambalaža za proizvode se koristi svakodnevno i bez nje se ne može. Ona treba da bude dovoljno kvalitetna da štiti proizvod od spoljnih uticaja ali i da predstavi vaš brend. Bilo bi idealno da na prvi pogled, bez otvaranja ambalaže, svaki pojedinac zna da je o vašem proizvodu reč. Kada je u pitanju ambalaža i pakovanje proizvoda, neizostavne su smolepljive ambalažne trake. Mi radimo njihovo brendiranje traka po vašoj želji i omogućavamo da kutije sa vašim autputima dobiju prepoznatljiv izgled.

U našoj štampariji trake postoje u beloj, providnoj i braon boji, ali u zavisnosti od vaše želje one mogu i u boji. Standardna širina trake je 48 mm, dok je dužina 50 m, a deblijna je 51 mikron. Štampa traka podrazumeva maksimalno tri boje, ali se radi veoma kvalitetnom metodom unutrašnje štampe, takozvane „sendvič“ štampe. To je nova metoda štampanja traka i u odnosu na površinsku štampu pruža bolji kvalitet i daleko postojanije boje koje ne ostaju na rukama pri korišćenju trake. Ukoliko se opredelite za štampu samolepljivih traka u dve boje, minimalna količina za poručivanje je 360 komada, a kod štampe u tri boje, minimalno treba poručiti 720 komada. Uglavom se brendiranje samolepljivih traka radi tako što se štampa logotip na traci ili određeni tekst po vašoj želji. Šta god da je u pitanju, bitno je da priprema za štampu bude u vektorskoj formi. Ukoliko vam je potrebna stručna dizajnerska pomoć u izradi pripreme za štampu, naš dizajnerski tim će vam pomoći da dođete do savršenog vizuelnog rešenja.

Izrada i štampa ambalažnih traka se radi u našem proizvodnom pogonu u Beogradu, ali mi organizujemo njihovu isporuku širom Srbije. To znači da smo otvoreni za saradnju, bez obzira u kom delu naše zemlje se nalazite. Obezbeđujemo vrhunski kvalitet samolepljivih ambalažnih traka i cene koje su prilagođene svim našim klijentima.

Kalkulator cena

(Min:360, Maks:100000)
Cena bez PDV-a : RSD 31,680.00
Dodaj u korpu