Kažu da je pas jedino biće na planeti koje vas voli više nego što vi volite sebe. Uglavnom je motiv za usvajanje psa ljubav. Ljubav kao primanje, ali i ljubav kao davanje. Čovek se trudi da svom ljubimcu obezbedi uslove za život podjednako kvalitetne kao sebi ( u nekim slučajevima i bolje). Vlasnici pasa i mačaka nam se često obraćaju sa zahtevom za izradu pločica za ljubimce. To su plocice sa imenom za pse koje su vrlo sladak detalj oko vrata vašeg ljubimca, nešto kao nakit za pse. Osim što su vrlo dopadljive, ove pločice su veoma korisne, čak neophodne svakom psu. Na njima osim imena psa, piše adresa i broj telefona vlasnika. S obzirom da je u genima svake kuce da se igra, istražuje i zabavlja, psi nekada odu predaleko i zagube se. Gravirane pločice sa imenom psa će pomoći da vam se ljubimac u tim situacijama vrati živ i zdrav.

Kao veliki ljubitelji životinja, štamparija All In One iz Beograda već dugo pravi ove praktične pločice za ljubimce. Izrađujemo ih od graverske plastike u srebrnoj ili zlatnoj boji. Ovaj materijal je fantastičan. Izgleda kao metal, a lakši je za nošenje, ne može da zarđa a kao podloga za gravuru i štampu je savršen. Dovoljno je izdržljiv i fleksibilan da vaša kuca ne može da je polomi. U našoj ponudi se nalaze različiti oblici pločice. Zahvaljujući savremenim mašinama za obradu materijala, mi vam možemo ponuditi da sami odaberete oblik pločice za pse ili mačke. Graverska plastika se može seći i ravno ali i konturno, u zavisnosti od vaše želje. Tokom izrade pločica za ljubimce, pravi se mala rupa kroz koju prolazi metalna alka. Ona je prilagođena za kaiš traku od 10 mm. Zbog kvaliteta i pristupačnih cena plocica za ljubimce, ovaj proizvod je vrlo tražen. Do sada smo sarađivali sa mnogim vlasnicima ljubimaca, ali i sa pet šopovima.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Graverska srebrna 1.6 mm
Graverska zlatna 1.6 mm
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu