Verujemo da je našim klijentima potpuno jasno koji su razlozi za nošenje ID kartica u ulošcima i držačima. Ipak, smatramo da je tekst o Visitor držaču za kartice dobar povod da još jednom preispitamo razloge za njegovo korišćenje. S obzirom da se identifikacione kartice koriste svakodnevno, podaci koji su na njima isprintani se habaju i vremenom postaju neprimetni. Takođe, u dinamičnom poslovnom okruženju se često dešava da se kartica zagubi. Izrada nove kartice, zbog gubitka ili njene neupotrebljivosti, košta. Budući da smo svesni da je prevencija najbolji lek, držači za kartice i trake za kartice su počele masovno da se upotrebljavaju u velikim kompanijama. Oni su pozicionirali karticu oko vrata ili na garderobi, pa su prestale potrage i gubljenja ovog malenog važnog predmeta. Takođe životni vek kartica je produžen i zbog zaštite od delovanja spoljnih faktora.

Najvažnije od svega je što su klijenti u svakom trenutku obavešteni sa kim razgovaraju. Svaki zaposleni transparentno pokazuje važne informacije o sebi. Na taj način se produbljuje komunikacija i stvara poverenje u poslovnim odnosima. Takođe, svaki klijent će u tom slučaju percipirati određenu organizaciju kao visoku profesionalnu, što znači da njen rejting na tržištu raste, a brend osvaja srca mnogih. Dakle, benefiti od korišćenja uloška za ID karticu su ogromni.

Visitor je napravljen od PVC folije u dimenzijama 12.3x9.6x1.2 cm. Vrlo je lako rukovati njim, u smislu otvaranja, stavljanja kartice i ponovnog zatvaranja. Ovaj držač je dizajniran kako bi ID kartica bila pričvršćena za garderobu. U njegovom sastavu se nalazi kvalitetna  štipaljka koja će učiniti da kartica stoji baš tamo gde ste je vi fiksirali. Naša štamparija radi brendiranje Visitor futorle za karticu i to u vidu štampe u punom koloru čije su preporučene dimenzije 9x5.5cm. Ukoliko bismo stvari sagledali u okviru cost-benefit analize, mogli bismo reći da koristi daleko prevazilaze cenu uloška za ID kartice.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:35.132.91
Dodaj u korpu