Papirne kese su jedan od najčešćih načina promocije firme, ali spadaju i u neizostavni kancelarijski materijal. Koristimo ih za prenošenje dokumenata, fascikli i mnogo čega drugog. Koriste se na konferencijama i sajmovima kako bi se u brendiranu kesu spakovali katalozi i drugi promotivni materijal. Pokloni poslovnim partnerima i klijentima se naravno daju u kesama sa logotipom kompanije. One su fenomenalan reklamni materijal jer traju dugo, koriste se mnogo puta i svi ih upotrebljavamo. Nećete moći ni da zamislite gde se sve nalaze kese sa vašom reklamom i ko ih je primetio i poželeo da vas kontaktira. Na osnovu svega navedenog zaključujemo da vrlo pametno investirati u kese. Cena im je vrlo pristupačna, a rezultati fantastični.

Naša štamparija papirne kese proizvodi u tri različite veličine. Mala kesa ima dimenzije 18x32x9cm, srednja kesa 24x39x9 cm, a velika 32x45x14 cm. Prva dimenzija se odnosi na otvor, tj širinu kese. Drugi broj predstavlja visinu kese, a treći predstavlja širinu unutrašnjosti kada se kesa otvori. Kese sa štampom se izrađuju od kunstdruka od 170 gr. Štampa kesa se može raditi u jednoj boji, dve boje ili u punom koloru. Mi smo davno shvatili važnost visoke tehnologije za štampu i daleko boljih performansi koje ona pruža. Stoga smo se opremili mašinama poslednje generacije kako bismo obezbedili svojim klijentima vrhunski kvalitet štampe. Štampa u punom koloru daje vrlo intenzivne i postojane nijanse. Nakon štampe, može se uraditi i plastifikacija na kesama. To je proces gde se pod velikim pritiskom na štampani materijal nanosi polimer folija koja može biti mat ili sjajna. Ovaj postupak povećava otpornost papira na gužvanje, savijanje i habanje, a štiti odštampani otisak koji ostaje postojan vrlo dugo. Kada su u pitanju ručke za ukrasnu kesu,u ponudi imamo kanap u sledećim bojama: crvena, crna, bela, siva i plava. Širok izbor boja daje mogućnost da ukombinujete ručke kese sa logotipom na kesi ili drugim motivima. Naš zajednički cilj je da stvorimo brendirane kese koje će o vašoj kompaniji govoriti svojim kvalitetom i elegancijom.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARKES0002
Dodaj u korpu