Ukoliko želite da brzo i efikasno prenesete poruku ili promovišete svoju firmu, bedž je pravi način da to uradite. Ovaj vid reklamiranja pruža mogućnost da eksperimentišete sa bojama, oblikom i dimenzijama. Bedževi su uvek pozicionarani tako da ih lako primetimo , pa neverbalnim putem mogu da prenesu veoma snažne poruke.  Iz tog razloga su često korišćeni u trenucima kada su ljudi menjali svet nabolje. Oni sasvim jednostavno prikažu kojoj grupi pripadamo, za šta se borimo, u šta verujemo i kako živimo. Pritom oni su sladak modni detalj koji volimo da nosimo. Kreativni su i dopadljivi, a posebno je važno da budu kvalitetni, sa vrhunskom štampom.

Gde je kvalitet i kreativnost, tu smo mi. Naš bedž studio opremljen je savremenom tehnologijom za izradu bedževa. Raspolažemo kvalitetnim materijalima i sarađujemo sa vrhunskim dizajnerima. Naš tim pažljivo prolazi kroz ceo proces od ideje do gotovog proizvoda. Izrada bedževa se obavlja sa punom preciznošću. Iz naše ponude se posebno izdvajaju samolepljivi bedževi. Njihova glavna karakteristika je čuvanje garderobe i mala težina samog bedža. Lepe se direktno na garderobu pa ćete izbeći rupice na stvarima i tragove nošenja. Prave se od laganog materijala sa poliuretanskim jezgrom pa su veoma laki za nošenje. Štampa na bedževima se radi na belom materijalu koji omogućava bojama da se prikažu u svom punom sjaj. Kada jednom zalepite bedž na garderobu, on je postojan i ostaje na tom mestu dok ne poželite da ga skinete. 

Ovaj način promovisanja često koriste velike kompanije na svojim konferencijama, sajmovima i ostalim velikim događajima. Podjedanko su popularni i u organizaciji velikih proslava kao što su venčanja. Parovi često odlučuju da okite svoje svatove bedževima za svadbe. Deca ih veselo nose na priredbama i često biraju bedževe za rođendane za svoje proslave. Naša štamparija rado ispunjava želje svojih klijenata kada je u pitanju kvalitetna izrada bedževa.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Samolepljivi Kapa®
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARBED0003
Dodaj u korpu