Ogledalo

Direktna štampa na ogledalu je poslednja reč savremene tehnologije. Ona je sve popularnija poslednjih godina. Štampanje ogledala u Beogradu, u štampariji All In One, vrši se u izuzetnom kvalitetu na visini od 2mm iznad površine samog ogledala. Kada se završi postupak direktne štampe ogledala, UV lampe fiksiraju boju na površini, što daje poseban vizuelni utisak na samom ogledalu.

Svoju primenu, ogledala sa štampom, najčešće nalaze u kafićima, restoranima i drugim ugostiteljskim objektima. Možemo primetiti ogledala sa štampom u izlozima, ali i u enterijeru. Štampana ogledala se mogu videti u kupatilima ili na zidovima s jedinstvenim šablonom, slikom ili logotipom oslikanim samo za potrebe određenog lokala.Štampa na ogledalu u punom koloru u našoj izvedbi uvek znači fantastičan otisak, jasne konture i dugotrajne boje. Važno je uraditi valjanu pripremu za štampu, kako bi konačni proizvod bio upravo ono što želimo da postignemo – jasna i precizna slika na ogledalu, natpis, logotip i slično. Štampa u visokoj rezoluciji garantuje upravo to – kvalitet koji traje u vremenu.

Pripremi dizajna za štampu ogledala treba pristupiti temeljno. Bez obzira da li ste došli s već pripremljenom grafikom ili rešenjem (logo u vektorskom formatu, slika urađena profesionalno u visokoj rezoluciji), ili želite neki specijalan dizajn u obliku dekoracija (cvetni, tribal ili drugi oblici) birajući nas, obezbedili ste sebi štampano ogledalo koje izgleda kao pravo remek delo.

Štamparija All In One iz Beograda raspolaže visokom tehnologijom za štampu na pločastim materijalima, pa možete dobiti ogledalo po meri i sa štampom motiva po vašoj želji. Naš proizvodni pogon je opremljenjen mašinama koje su poslednja reč tehnologije, i spada u red najbolje opremljenih digitalnih laboratorija u regionu i šire. Takođe, mi radimo uramljivanje ogledala ali možete poručiti i ogledalo bez rama, kako god vama odgovara. Štampanje obavljamo u velikom spektru boja, nijansi, šablona i dezena. Kod direktne štampe na ogledalu cena se formira u zavisnosti od površine koja se prelazi, ali i od količine koja se izrađuje. Cenu finalne porudžbine možete lako da proverite u kalkulatoru, koji se nalazi pored svakog proizvoda ili usluge na našem sajtu.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTLUC0011
Dodaj u korpu