Veralit

Veralit paneli nastaju u procesu ekstrudiranja. To je providan pločasti materijal male debljine. U našoj ponudi možete pronaći veralit debljine od 0.5 mm do 2 mm. Veralit ploče imaju čvrstinu i vrhunski kvalitet. Otporne su na hemikalije, ekološki ispitane i ekonomične. Ovaj providni pločasti materijal je poznat i pod nazivom neutralne termoplastične PET ploče. Pomenuli smo das u ekološke, to znači da se veralit u potpunosti može reciklirati. Uz mnoge benefite njegovog korišćenja, treba naglasiti i ovaj da čuva životnu sredinu. S obzirom da se izrađuju pakovanja za prehrambene proizvode od veralita, vrlo je važno da se nakon kratkog korišćenja može obaviti reciklaža ovog materijala. Uglavnom se veralit koristi za unutrašnju upotrebu jer ne sadrži UV stabilizatore. Međutim, ukoliko je u pitanju kraća spoljna upotreba, predmeti od veralita mogu biti odlično rešenje.  Veralit paneli su otporni na udarce i vrlo izdržljivi. Potpuno su bezbedni za pakovanje hrane i obezbeđuju transparentnost.

Veralit se može obrađivati na mnoge načine kako bi se dobili originalni i kvalitetni proizvodi. S obzirom da su veralit table tanke i fleksibilne , radimo termičko i hladno savijanje veralita. Takođe, sečenje veralita je naša specijalnost, ali i lepljenje i bušenje. Možemo uraditi lasersko sečenje veralita ili CNC sečenje veralita. U svakom slučaju dobićete željeni oblik proizvoda, bilo da je on sa ravnim ili konturnim ivicama. Štampa na veralitu je fantastičan način brendiranja ovog materijala. Štamparija All In One radi veoma kvalitetnu štampu u punom koloru na veralitu i drugim pločastim materijalima. Sve navedene karakteristike vode ka jednom zaključku: Veralit je savršen za izradu reklama! Od ovog providnog materijala se proizvode reklamni štandovi i pultovi, informacioni paneli, reklamne table i drugo. U prodavnicama se koristi za brendiranje enterijera, ali i kao držač za cene na rafovima. Posteri I plakati se oblažu veralitom kao odličnom zaštitom. Upotreba veralita u industriji je takođe široka. 

Različite mogućnosti obrade veralita, cena, kvalitet štampe i način našeg poslovanja će učiniti da uvek i ponovo birate nas!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTLUC0014
Dodaj u korpu