Kažu da je glavna čar u knjigama što one učine da putujemo, a da se pritom nismo pomerili s mesta. Volimo ih jer u svakome od nas leži avanturista i svetski putnik. Koliko god odrasli bili, svi smo i dalje deca koja obožavaju da se igraju i istražuju nepoznato, a knjige su fantastičan način za to. Iz tog razloga, mi smo se ozbiljno pozabavili izradom knjige za sve naše klijente koji su ljubitelji knjiga i za one koji su njihovi autori.

Mi smo jedna od štamparija u Beogradu gde možete dobiti vrlo kvalitetnu štampu knjiga. U našem proizvodnom asortimanu postoji dva tipa koričenja knjiga: meki povez i tvrdi povez. Ovim putem ćemo detaljno predstaviti materijal i tehnike izrade za koričenje knjiga u mekom povezu. Štamparija All In One izrađuje knjige u formatu A4, A3 i B5 kod kojih se korice prave od kvalitetnog papira od 300 gr , a listovi od papira od 80 gr. Knjiga može sadržati i listove štampane u punom koloru i listove sa crno belom štampom, kod poručivanja je samo bitno naglasiti koliko ima jednih i drugih. Štampanje knjige podrazumeva i jednostranu i obostranu štampu na listovima, u zavisnosti od vaše želje. Kada je u pitanju koričenje knjiga, meki povez podrazumeva nekoliko različitih varijanti, te svaki naš klijent može dobiti knjigu kakvu je zamislio. Ukoliko želite da povez bude u obliku spirale, možemo vam ponuditi žičanu i plastičnu spiralu. Kod žičane se može ukoričiti od 5 do najviše 120 listova, a kod plastične čak do 500 listova. Ako ste odabrali plastičnu spiralu, na vašu knjigu stavljamo PVC foliju koju imamo u crnoj, plavoj, žutoj, zelenoj i crvenoj boji. Takođe, knjižni blok se može napraviti i metodom lepljenja (bindera) kod koga se listovi lepe za koricu pod temperaturom. Korice se prethodno štampaju u punom koloru,  plastificiraju i obrezuju. Obezbeđujemo vrhunski kvalitet izrade i štampe knjiga, cene smo prilagodili svojim klijentima.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
(Min:0, Maks:100000)
(Min:0, Maks:100000)
(Min:0, Maks:100000)
(Min:0, Maks:100000)
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIKNI0001
Dodaj u korpu