Brendiranje kombija

Marketing stručnjaci izdavajaju reklamiranje na vozilima kao jedan od najučinkovitijih načina oglašavanja. Zbog potpune mobilnosti, reklamu na kombiju, kamionu ili automobilu će videti daleko veći broj ljudi nego rekalamu na bilbordu. Zato su PVC folije za brendiranje vozila u Srbiji postale toliko popularne. Kada spojimo fantastičan kvalitet reklamnih folija za kombi i vrhunsku štampu na auto folijama dobijamo reklamu na kombiju koja će trajati decenijama. Uz niske troškove i cene, autografike postižu odlične rezultate. Kod brendiranje kombija cene se određuju na osnovu površine koja se brendira i vaših ideja. U svakom slučaju, novac koji danas investirate u autoreklamu će obezbediti rast vašeg brenda u budućnosti i potrošačima dati utisak da ste uvek i svuda prisutni.

Folije za brendiranje vozila se kreiraju na osnovu vaših želja i potreba, a u skladu sa modelom kombija. Naši eksperti za dizajn znaju kako da izdvoje vaš logotip, brend i proizvode, među ostalim reklamnim nalepnicama za auto koje viđamo svakodnevno. Originalan dizajn, kvalitetan materijal i odlična štampa na PVC folijama su garancija da će ove folije za kombi doneti ogroman uspeh vašoj firmi. Reklamne nalepnice za vozila su vodotporne i rezistentne na UV zračenje. Kod brendiranja vozila PVC folijom vrlo je bitno da folija bude dobro montirana tj. zalepljena. Štamparija All In One iz Beograda radi lepljenje reklamnih folija na vozila vrlo dugo, te smatramo sebe ekspertima u toj delatnosti.

S obzirom da reklamne folije na kombi vozilima prolaznici i drugi vozači vide samo na nekoliko sekundi, potrebno je da reklama na kombiju bude upečatljiva i da su ključne informacije valjano istaknute. Autografika za kombi mora jasno pokazivati naziv firme, logotip i kontakt. Ostatak prostora treba upotrebiti da se slikovito i kreativno prikaže vaša delatnost i proizvodi. Uz najbolju tehnologiju za štampu svaka kombi reklama izrađena kod nas će biti pravo umetničko delo.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTAUT0004

Kakav dizajn želiš?