Brendiranje autobusa

Brendiranjem vozila se ostvaruje uticaj na hiljade i hiljade ljudi. Na taj način se povećava svest o brendu i ostavlja utisak firme koja je prisutna na svakom mestu. U doba kada je konkurencija vrlo velika, kupcima uvek treba biti pred očima. Reklame na vozilima su idealne za to. Ukoliko su originalne sigurno je da ćete ostati upamćeni i odabrani pre nego vaši konkurenti. Brend se definiše kao mišljenje klijenata o proizvodu ili usluzi. Kreativne reklame i kvalitet proizvoda će obezbediti najbolju sliku o vašem preduzeću. Stoga, treba pažljivo izrabrati partnera za brendiranje autobusa, automobila i drugih vozila.

Štamparija All In One se bavi izradom svih vrsta reklamnog materijala i brendiranja. Reklamne nalepnice na vozilima su posebno popularne zbog  mobilnosti vozila i veličine reklamnog prostora. Po oba ova kriterijuma prednjače autobusi. Prelaze jako velike razdaljine i lako ih je primetiti, što je idealno za reklamiranje. Mi pružamo usluge dizajna folija za vozila, štampu i njihovo montiranje tj. lepljenje. U našem timu su vrsni dizajneri koji uvek imaju fantastične ideje za reklamu na autobusu i drugim vozilima. Nakon pripreme za štampu folija za vozila, njima će se pozabaviti naše kolege u proizvodnji. Koristeći mašine najboljih svetskih proizvođača radi se štampa folija za autobuse. Na PVC folijama izrađuje se print po vašoj želji, a potom se one seku u dogovorenom obliku. Vrlo pažljivo se lepe na autobuse. Zahvaljujući kvalitetnom materijalu, vrhunskim bojama za štampu i propisnoj montaži, reklamne folije će trajati jako dugo.

Svaki dinar uložen u brendiranje autobusa se višestruko vrati. Reklame na vozilima su višegodišnje, pa novac koji se uloži danas će povećavati prodaju u budućnosti. Njihove cene su pristupačne, a rezultati fantastični. Toliko su važne da, u Americi male firme, koje nemaju svoja vozila, plaćaju nekome da brendira svoje vozilo sa logotipom njihovog brenda. Kod nas se uglavnom radi brendiranje turističkih autobusa i montiranje reklama na gradskim autobusima. Velike kompanije bredniraju buseve za prevoz radnika.  Autobuski prevoznici na ovaj način označavaju svoju flotu, reklamiraju se i povećavaju broj prodatih karti.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --

Kakav dizajn želiš?