Kada je u pitanju organizovanje svečanosti, trend su postale pozivnice od klirita. Kao jedna od vrlo ušpešnih štamparija u Beogradu, izradom pozovnica se bavimo vrlo temeljno. Na osnovu dosadašnjeg iskustva možemo zaključiti da se sve veći broj parova odlučuje da baš na ovaj način pozove goste na svoje venčanje. Klirit je omiljen zbog svoje graciozne pojave i naizgled krhke prirode jer podseća na staklo. Ipak, njega krasi potpuna izdržljivost i otpornost na udar i spoljne faktore. Stoga su pozivnice od klirita dugovečne i mogu služiti kao suvenir koji će dugo podsećati na vašu proslavu. Još jedna fenomenalna karakteristika ovog materijala je laka obradivost i potpuna podobnost i za štampu i za gravuru.  

Naša štamparija je odabarala klirit u različitim bojama, debljine 3 mm. Za izradu pozivnica možete odabrati neku od sledećih nijansi: crna, bela, zlatna i srebrna. U ponudi imamo i providan klirit, koji je posebno elegantan i liči na staklo. Pozivnice mogu biti isečene u obliku i dimenzijama po vašoj želji. Ovo je odlična prilika za vas ukoliko želite pozivnice koje su konturno sečene. Klirit je odličan materijal za štampu pozivnica u punom koloru. Tehnika CMYK + White, koju koristimo pri izradi ovog proizvoda, podrazumeva nanošenje bele podloge pre same štampe kako bi se postigao intenzivniji izgled boja i njihov pun volumen. Na kliritu se može raditi i izvanredna digitalna gravura pozivnica koja će obezbediti zanimljivu teksturu. Pozivnice mogu biti odštampane ili izgravirane jednostrano ili obostrano, u zavisnosti od vaših želja.

Nadamo se da su sve navedene karakteristike sasvim dovoljne da se odlučite baš za izradu pozivnica od klirita. Cena im je pristupačna, a rokovi izrade kratki. Naše dosadašnje poslovanje pokazuje da su one idealne za razne vrste proslava, te smo izrađivali ovakve pozivnice za rođendan i pozivnice za krštenje. S obzirom da je venčanje ipak najsvečaniji događaj, mladenci uglavnom biraju pozivnice za svadbu od klirita.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIPOZ0002
Dodaj u korpu