Koža

Direktna štampa na eko koži vrši se digitalnom UV štamparskom tehnologijom. Štampanje kože podrazumeva direktnu štampu kože, čak i u slučajevima tamne ili bojene kože u punom koloru. Digitalno štampanje kože u Beogradu, u našoj štampariji All In One, vrši se kako na gotovim proizvodima, tako i na isečenim malim delovima iste. Možete odabrati neku od ponuđenih dimenzija kože ili sami kreirati veličinu prema svojim potrebama. Štampa na predmetima od kože kod nas podrazumeva visok kvalitet i rezoluciju štampe, kao i njenu dugotrajnost. Nakon štampe lepa tekstura kože je i dalje vidljiva, a štampani otisak je otporan na UV zračenja, vlagu i ostale atmosferske (ne)prilike. Kada je u pitanju koža štampa  se vrhunskom digitalnom tehnologijom poslednje generacije i u stanju smo da proizvedemo velike količine odštampanih predmeta od kože u izuzetno kratkim vremenskim intervalima. To je zahvajući velikom broju mašina koje se nalaze u našem proizvodnom pogonu u Beogradu, koje obuhvataju raznovrsne procese obrade kože. Takođe, radimo i sečenje kože u oblicima koji  su vama potrebi.

Naši klijenti mogućnosti štampanja na kožnim predmetima koriste da dobiju originalni reklamni materijal od kože, ali i za predmete koje kasnije distribuiraju u prodaju, poput novčanika, tašni, nesesera i garderobe. Svaki proizvod koji izlazi iz naše štamparije, može da se smatra originalnim delom autora, ako je obezbedio dizajn i pripremu za štampu. Proizvodi će zahvaljujući printu dobiti fantastičan finalni izgled.

Cena digitalne štampe na koži, sečenja i brendiranja kože pre svega varira u odnosu na veličinu predmeta, količinu i ostale parametre. Naš sajt daje mogućnost svim klijentima da brzo i lako saznaju cenu za željenu uslugu, uspomoć online kalkulatora. Ukoliko vam je potrebna pomoć ili sugestija dizajnera, u našem timu ćete pronaći stručnjake iz te oblasti. Naši dizajneri će rado izložiti svoje sugestija za konačan izgled predmeta od kože. Uz vrhunski kvalitet kože, izuzetno preciznu obradu, sečenje i dugotrajnu štampu, moramo istaknuti vrlo pristupačne cene kože.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTLUC0016
Dodaj u korpu