Pultovi koje nudi štamparija All In One su do sada mnogo puta testirani što od strane nas, što od strane naših klijenata. Mi smo ih koristili na mnogim sajmovima i promocijama u kojima smo učestvovali. PopUp pultovi su pokazali izuzetnu izdržljivost i dugovečnost. Stoga možemo garantovati njihov kvalitet i ponosno ih predstaviti svima koji su za njih zainteresovani. Zahvaljujući jakoj konstrukciji pulta, Centurion će uvek imati čvrstinu i pouzdanost. Vrlo jednostavno se sklapa i rasklapa. Promotivni pultovi iz našeg proizvodnog asortimana imaju veoma moderan dizajn koji podrazumeva praktičnost i dopadljivost. Savršeni su za sve vrste poslovnih događaja, a koriste se i kao pultovi za prodaju u tržnim centrima.

Centurion promo štand ima dimenzije 204x93cm.  Centurion je zaobljen reklamni pult sa vrlo blagim ispupčenjem ka napred. Sastoji se od aluminijumske konstrukcije, štampane grafike, gornje ploče i police. Ovaj model se izdvaja iz naše ponude kao jedan od najpopularnijih. Ukoliko vam je potreban prodajni štand gde ćete moći da držite svoje proizvode ili ostavite svoje stvari, ovo je idealno rešenje. Konstrukcija je veoma jaka i stabilna, napravljena je od kvalitetnog aluminijuma. Osmišljena tako da ne morate biti inženjer da biste je sklopili lako i brzo. U priloženom video materijalu možete proći sa našim kolegom kroz ceo postupak montiranja reklamnog pulta Centurion, ali i pogledati kako promo štand izgleda sa svih strana. Kada je sklopljen, mehanizam zauzima malo mesta i spakovan je u kutiji. Jednim potezom se možete dobiti veliku i stabilnu konstrukciju reklamnog pulta. Štampana grafika  na prednjoj strani pulta se radi prema vašoj želji i potrebama. U pitanju je reklama na juviduru koja nastaje tako što se štampana PVC folija u punom koloru aplicira na juviduru. Ovo je najbolji način izrade koji obezbeđuje dugi vek upotrebe štampanoj reklami.

Naši reklamni pultovi i sajamski pultovi nastaju u Beogradu, u  našem proizvodnom pogonu. Međutim, mi ih prodajemo kupcima iz cele Srbije po pristupačnim cenama. Organizujemo njihovu brzu dostavu u bilo kom gradu naše zemlje.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:EXPULT0006
Dodaj u korpu